Miért szűnhetett meg?
Figyelt kérdés
Ma délután én is és a párom is kaptunk sms-t hogy a családi csomagunkat törölték. De fogalmunk sincs miért, a 1220at nem lehet elérni, folyton foglalt. Mindketten kártyásak vagyunk, nálam van a kártyán pénz, simán le tudták vonni a díját, mert bent a pannon boltba azt mondták hogy majd a kártyásoknak is kell fizetni, erről sem kaptunk sms-t, ahogy arról sem hogy esetleg felszólítsanak hogy töltsük fel az egyenlegünket.
Mielőbb be fogok menni, esetleg reklamálhatok?
Nálatok nem volt semmi ilyesmi?
2011. júl. 2. 21:47
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor már értem, de nem kellett volna valami értesítést küldeni arról hogy mire szeretnék áttérni vagy valami? Nem nézegetem a honlapjukat, köszi hogy linkeltél :)
2011. júl. 2. 22:06
3/4 bp1985 

válasza:

Nincs mit. Hivatalosan 2 országos napilapba kell közzétenniük, ez megtörtént, mert az egyikbe olvastam. Most nem írom le, hogy melyikbe, mert nem ez a lényege. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Értem :) Sokat dolgozok így nem nagyon van időm informálódni. Remélem mihamarabb újra beszélhetünk ingyen.
2011. júl. 3. 21:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!