Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hűségnyilatkozatra lehet...

Hűségnyilatkozatra lehet egyszerre több telefont is akciósan venni?

Figyelt kérdés
Telenornál vagyunk, és az egyik számra nagyon jó áron lehetne megvenni azt a telefont, amit a párom is és én is szeretnénk. Meg kéne két évre hosszabbítani a hűségnyilatkozatot, de ez nem gond. A kérdés csak az, hogy ebben az esetben csak egy készüléket tudok venni, vagy kettőt is?
2011. júl. 2. 20:26
 1/9 anonim ***** válasza:

Ne szégyelld felhívni az ügyfélszolgálatot. A kérdésedre pontosan tudják a választ.

Utána akár be is írhatod ide.

2011. júl. 2. 20:29
 2/9 bp1985 ***** válasza:
Csak és kizárólag 1-et.
2011. júl. 2. 20:30
 3/9 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló! Marha nagy segítség vagy, ha ügyfélszolgálatot akarnék hívni, megtettem volna. Arra voltam kíváncsi, hogy ha valaki már volt ilyen helyzetben, akkor az mit tud erről. Mert amúgy, ennek az oldalnak semmi értelme a te felfogásoddal, mert mindent meglehet keresni google, ügyfélszolgálat, ismerősök, stb. segítségével.

kedves második: köszi:)

2011. júl. 2. 21:15
 4/9 bp1985 ***** válasza:
Nincs mit:)
2011. júl. 2. 21:33
 5/9 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Mivel vannak olyan akciók ahol LEHET 2 készüléket vásárolni, és nem tudom mi a szándékod, ezért a megfelelő helyre irányítottalak.

Ha ezzel megbántottalak akkor nagyon sajnálom.

Az a helyzet hogy na beírsz ide valamit, azt egy év múlva pl más is olvashatja, addigra már rég idejét múlta a dolog.

Pl a Vodánál most ilyen akció van:

"2 az 1 áráért" készülék akció

Új előfizetés esetén az akcióban megjelölt telefonokból kettőt kaphatsz egy áráért.

Az akció Családi kedvezménnyel együtt igénybe vehető, de abban az esetben is működik, ha az előfizető 50 Plus tarifát választ, amihez nem jár Családi kedvezmény.

Az akcióba bevont készülékek listáját és az árakat az aktuális árlistában tesszük közzé.

2011. júl. 2. 21:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha rendesen fizetsz, ha már legalább egy év lejárt a hűségidődből, lehet még egy előfizetést venni egy szám mellé. Nekem is szokott egyszerre két számom lenni, ha éppen tetszetős telefon van az ajánlatban, de volt már olyan is, hogy vízbe ejtettem az 1 éves telefonomat.
2011. júl. 2. 23:00
 7/9 A kérdező kommentje:

Én nem két számot szeretnék. Van egy előfizetés, egy telefonszámmal és arra szeretnék venni két telefont akcióval, aminek annyi a feltétele, hogy arra a számra két évre alá kell írni egy hűségnyilatkozatot.

PL. A 06207777777 számommal már nagyon rég óta telenoros vagyok, és most fog lejárni a hűségnyilatkozatom. Tegnap be mentem hozzájuk és megkérdeztem, hogy mennyi pénzért lehetne erre a számra (mivel már régi ügyfelük vagyok) telefont venni. Mondjuk a Nokia 34532-t. Azt mondják, hogy 10000ft-ért (míg mindenhol mondjuk 40000ft az ára).

Ebben az esetben lehet-e azt, hogy én ezt megcsinálom, a számra az előfizetést két évre meghosszabbítom, emellett pedig nem egy hanem KETTŐ készüléket veszek?

2011. júl. 3. 08:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Értem, mit akarsz. De nem fogod tudni megoldani. Olyan akciójuk nincs, hogy két telefont adnak egy előfizetésre. Jelenleg csak 1 telefonhoz jár 1 előfizetés. Legalább is, az akciós áron nem tudsz kettőt venni egyszerre.
2011. júl. 3. 12:29
 9/9 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm, ez volt a kérdés:)
2011. júl. 3. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!