Ha frissítem a nexus s-t 2.3.4-re akkor lesz rajta magyar nyelv?
Figyelt kérdés
2011. júl. 2. 20:02
1/1 anonim 

válasza:

Hát ezt így nemlehet megmondani.CSC-től függ.Ha nem értesz annyira hozzá töltsd le azt a firmwaret ami most van rajta,
és azután rakd rá a 2.3.4es firmet.Látni fogod hogy alapból magyar vagy nem.Ha nem magyar akkor rakd vissza a mostanira.
Arra figyelj hogy pl. nekem samsung galaxy gio telefonomon azvolt h 2.3.3-ra frissítettem, persze szerb lett az egész.
leszedtem azt ami most volt rajta, felraktam és behalt az egész telefon.csak download ment rajta de azis csak egy trükkel.FIGYELJ HOGY NE FRISSÍTÉST TÖLTS LE HANEM AZ ALAP FIRMWARET!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!