Mi baja van az x10 mini-m nek?
Figyelt kérdés
Van egy Sony Ericsson Xperia x10 mini telefonom és fojamatosan csak ki be kapcsol és amikor beírom a pinkódot akkor néha lassan töltibe+1 perc mulva megint be akar kapcsolni :S mit csináljak?Telepíttessem újra? Én újra tudnám telepíteni,mert már egyszer sikerült,semmi baja nem volt,android 1.6-ot lecseréltem android 2.1-re és ki is írta hogy sikeresen gond nélkül újratelepítette magát.Most is bármikor újra tudnám telepíteni,géppel csak a mikor rádugom micro usb-vel akkor a telefonon rákellene mennem a ,,Telefon csatlakoztatás"-ra de nem tudok mert nem jut el odáig! Remélem valaki tud segíteni, a telefon még nincs 5 hónapos,tényleg semmi baja nem volt eddig, a felső sarkánál sajnos le van kapva belölle egy nagyon kicsit de az is csak a hátlapon van,szerintem annak semmi köze nincs hozzá mert már 1 hónapos korában ejtettem egyszer el és akkor lett ilyen és utány még 3 hónapig teljesen jól működött de apa szerint így már nem érvényes a garancia...pedig sztem tuti de...na de mind1 vki tudna segíteni hogy itthon mit tudnék vele kezdeni? Nagyon kéne a segítségetek!2011. júl. 2. 11:09
2/2 A kérdező kommentje:
Ht valószínű az lessz
2011. júl. 2. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!