Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG T500 Facebook?! Lent több.

LG T500 Facebook?! Lent több.

Figyelt kérdés

Hy, A napokban vettem egy LG t500-as telefont. Nos mikor én itt néztem az interneten meg a leírásban, az volt odaírva hogy ingyen facebook,kapcsolattartás,megosztás stb.. ( 30-as vagyok!!) most meg mikor ott vagyok a facebooknál rákattintok és behozza a bejelentkező felületet, utána mikor be akarnék jelentkezni ( az adatok beírása után..)akkor azt írja ki : "A hálózat ideiglenesen nem elérhető"... Most mi lehet a gond? Álítólag másnál működik.. (nem tudom.) JAH IGEN.. ÉS MIKOR olyan kártyát raktam bele amin van pénz akkor bejött a FB...

HELP

HELP

thx.

2011. júl. 2. 10:48
 1/3 anonim válasza:

a [link] oldalt töltötted be?

ez az oldal ingyenes az biztos és ha kérdezné hogy kapcsolódhat-e a netre akk nyomj igen-t. elvileg nem szabadna vinnie a pénzt.

2011. júl. 2. 10:57
 2/3 anonim válasza:

küld el a linket a fbról (ott ahol bejelentkezel ott balra) és amikor küld egy kódot smsbe azt ird majd be vhova(majd ki fogja irni hogy hová,és utána küldi a linket. és onnan kezdve üziből keresztül be tudsz lépni(hivatkozás megnyitása kapcsolódik a netre stb..)

azért irtam h csak üziből kerseztül lépj be mert én ha máshonnan irom be hogy 0.facebook.com akk levesz pénzt!! ha üziből akk nem.próbáld ki. :D

2011. júl. 3. 21:21
 3/3 anonim válasza:
netről én is rendeltem ilyen telefont..ma hozták ki és próbáltam a 0.facebookot, x.facebookot, m.facebookot de mindegyiknél azt írta ki h Sikertelen kapcsolódás..:/ meg próbáltam netről elküldeni telószámra a linket de nem küldik :| vki segítene?
2011. aug. 9. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!