Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Ace-ra meg...

Samsung Galaxy Ace-ra meg lehet oldani a 2 ujjnál több ujjas multitouchot?

Figyelt kérdés
Az Ace alapból tudja a multitouch-ot de cask 2 ujjal. Szeretném tudni hogy lehet-e ezt meg amúgy bármilyen telefont 3-4-5 ujjas multitouch-al felszerelni? A samsungosok esetleg ki tudják úgy cserélni benne a chippet?
2011. júl. 1. 23:44
 1/5 anonim ***** válasza:
2-nél több újjal nincs multitouch. legalábbis szerintem..
2011. júl. 2. 01:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs, de amúgy miért kellene, hogy legyen? O.o
2011. júl. 2. 01:25
 3/5 anonim ***** válasza:
49%

Hát pl. a Galaxy S 4 vagy 5 ujjat érzékel. Azt nem tudom miért jó, hogy ennyit érzékel meg hol lehet ezt kihasználni de tudja.

A Spicanál fordult elő egy olyan dolog, hogy abban nem volt multi touch, de valaki addig-addig babrálgatta a telót amíg rá nem jött, hogy a hardver tudja csak épp a rendszer ezt sehogy nem tudja kezelni. Na ott megoldották a dolgokat és azért ott is ment 2-nél több. Elképzelhető, hogy itt is valaki annyira kedvet kap a dologhoz és valahogy kierőszakolja a hardverből a 2-nél több ujjas érzékelést.

Mondjuk az igazi multi tocuh tényleg az ha több ujjat is érzékel mint 2 (ezért ez dual tocuh) de minden ami több mint 1 az már multi.

Amire meg kell arra szerintem bőven jó a dual touch is.

2011. júl. 2. 02:15
 4/5 hurikan23 ***** válasza:
100%

Létezik 4 ujjas multitouch pl az xperia x8-ra is, de csak a legújabb cypress kijelzővel érhető el, nagyjából május eleje óta kapható ez a változat, de ebből a cypress kijelzőből 2 féle is van, a legelső széria csak 2 ujjas volt. Az eredeti synaptics kijelző pedig egyiket sem tudta.

Ha a galaxy ace alapból csak 2 ujjasat tud akkor abból biztos nem lesz 4 ujjas, csak akkor ha a samsung is kiad egy új szériát 4 ujjat érzékelő kijelzővel.

2011. júl. 2. 02:26
 5/5 hurikan23 ***** válasza:
100%
Ja és a synaptics kijelzővel is megoldották valamennyire az xda-s fejlesztők az x8-ra, de azért a cypress és a synaptics között ég és föld a különbség.
2011. júl. 2. 02:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!