Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van egy iphone 3gsm. Feltettem...

Van egy iphone 3gsm. Feltettem rá az igot, de ha rányomok h térképem kéri a netet. Mit kell beállítanom h ne kérjen netett?

Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 22:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Az iGO egyáltalán nem kér netet... Nem tudok sokat az iPhone-okrol mert szerintem túlárazott szrok és nem éri meg de az iPhone-ban van GPS-vevő?? Nem tudok semmit róla ugyh bocsi! Nekem is fenn van az iGO (Xperia X8) de van GPS-vevő és net nélkül tökéletesen megy mert a GPS-vevő ingyenes!!
2011. júl. 1. 23:50
 2/4 A kérdező kommentje:
már jó nem jól tettem fel, azon meg veszekedhetnénk melyik szarabb az x8 vagy az iphone főleg h előtte x8 tulaj voltam..pff..
2011. júl. 2. 20:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát nekem is volt már x8-am, hamarabb tanultam meg az iPhone kezelését mint az x8-ét. Szerintem simán megéri beruházni egy iPhone-ra, nekem 3gs van, de a 3g se rossz, én nem vennék mégegyszer x8-at... És szerintem sokkal gyorsabb is, és nem igazán szaggat be az iPhone ellentétben az x8-al. De ezt mindenki maga dönti el, hogy kinek melyik tetszik jobban. :)
2011. szept. 3. 23:40
 4/4 anonim ***** válasza:

1. vagyok!

Nagyon para!! Nekem is volt Iphone-om!! xDD

2011. szept. 4. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!