Kinek ajánlanátok a HTC Sensation telefont?
Figyelt kérdés
úgy értem,hogy a specifikációk alapján milyen embernek való ez a telefon...2011. júl. 1. 22:11
1/8 anonim válasza:
Aki ki is használ egy olyan telefont nem csak villogni veszi meg és olyannak aki érti azért az Android-ot, hogy ne írjon ide sok kérdést.
2/8 anonim válasza:
hozzáértőnek/telefongurunak, aki kitudja használni
4/8 A kérdező kommentje:
jó bunkók ne feleljenek
nem értitek akkor a kérdést...ezen specifikációk alapján szórakozós embernek, munkás embernek vagy kinek ajánlott?
na akkor így kérdem
2011. júl. 2. 08:39
6/8 anonim válasza:
Főleg fiatalabbaknak, akiknek kb csak szórakozásra kell a telefon.
De nem csak nekik, mivel android, ezért kb ugyanaz, mint bármelyik másik androidos teló, de főleg nekik lett kitalálva.
7/8 anonim válasza:
Programozóknak, mert gyári android van rajta, nem pl mint a Samasungok saját romjai
8/8 anonim válasza:
Előző:
lehet én vagyok a hülye, de az a "gyári" android sem szar, meg HTC Sense miatt is az egyik legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!