Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia C7-vajon típushiba?

Nokia C7-vajon típushiba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nokia C7 típusú mobiltelefonom van. Amióta megvan azóta folyamatosan magától lefagy,kikapcsol majd újraindul. Szervizben is volt már,ahol szoftverfrissítést csináltak,de a probléma megmaradt. A kérdésem az lenne,hogy az ugyanilyen típusú telefonnal rendelkezőknek is van ilyen problémájuk?-netán típushiba lenne?

A válaszokat előre is köszönöm! :)

2011. júl. 1. 20:13
 1/5 anonim válasza:
nem típus hiba nekem is volt a végén már be se kapcsolt és a szerviz tett bele másik alaplapot utána jó volt
2011. júl. 2. 00:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Lefagy,ujraindul,kikapcsol=Nokia,symbian...

mit varsz mast tolle?

2011. júl. 2. 08:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tipushiba.Symbian egy nagy fos oprendszer.Android ott kínálgatta magát nokiának, de ők nem mert Symbian.Mint látod gyakran lefagy, újraindul.Csak mint minden symbian.
2011. júl. 2. 19:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :))
2011. júl. 2. 22:11
 5/5 anonim válasza:
Nekem is lefagy, újraindul legalább 3-szor egy nap! A Cimborám C6-01-est vett, azzal minden rendben, pedig úgy tudom ugyanaz a rendszer fut rajta. Az OVI-n keresztül már vagy 28-szor újratelepítettem, sőt a legdurvább megoldást, a gyári beállítások visszaállítását is választottam adatvesztéssel és mégis bas.akodik! Szerintem ez nem szoftver, hanem hardver baj!!! Kezd felidegesíteni!!! :(
2011. dec. 20. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!