Milyen mobiltelefont vennél, ha ARCOSKODNI akarnál?
Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 19:32
12/22 anonim válasza:
ericsson 337, még smst se lehetett vele írni! :-)
13/22 A kérdező kommentje:
nekem gh 198-am is volt anno... akkor került előfizuval 180 ezerbe 1995-ben
2011. júl. 3. 15:42
14/22 anonim válasza:
Samsung galaxy S2
Iphoneval nemtudsz mindenkinek menőzni.Nekem jönnél szembe egy iPhoneval és mutogatnád hogy hűdeszupertelefonod van nembirnám ki röhögés nélkül.
17/22 anonim válasza:
Ha csak villogni akarnék akkor valami luxus telefont vennék azok aztán szó szerint villognak a zafirtól az aranytól meg egyébb feleslegesen drága anyagoktól amúgy a luxus telefonok 2 dologról híresek 1: ugye, hogy csillagászati az ára 2: tudás alapján nagyon gyengék és most szépen fejeztem ki magam, bár ha belegondolok az iPhone 4 a maga 260.000 Ft -jával se egy ingyen vétel pláne ha az ár/érék arány is jelent valamit.
18/22 anonim válasza:
pontostosítanék az előző kommentemen: nem 260.000 Ft hanem 264.000 Ft és mellesleg nekem nem igazán hoz lázba egy Apple termék sem mert én pusztán márka miatt nem veszek telefont vagy bármi mást jelenesetben mobil és az Apple iPhone 4 et én nem venném meg 260.000 Ft ér pusztán név miatt pláne ha tudom, hogy ebbe az árkategóriába egy ennél sokkal jobb PC is benne van+ ha veszek hozzá 1080p -s monitort akkor meg felbontásra egy szavam se lehet.
19/22 anonim válasza:
boccs mindig elírom az ára 264.000 Ft
20/22 anonim válasza:
Rosszul emlékesztem 264.990 Ft azaz kerekítve 265.00 Ft na itt a link aki nem hiszi el: | [link] |
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!