Samsung galaxy S ll megéri az árát?
Figyelt kérdés
130e láttam.Megéri az árát? mert én nem vagyok megelégedve a samsungal...Most akarok Htc desire HD venni csak ha megéri az árát a samsung akkor még gyűjtők rá :)2011. júl. 1. 15:52
1/12 anonim 

válasza:

Szerintem samsungot vegyél mert most jelenleg ez a világ legjobb telefonja:)
2/12 anonim 

válasza:

következő másfél hónapba még a világ HARDWAREESEN legjobb telefonja. HTC Desire HD nagyon hamar merül, szerintem ha nem vagy megelégedve a samsunggal akkor HTC Sensation
3/12 A kérdező kommentje:
Szerintem Desire Hd veszek :)
2011. júl. 1. 16:55
4/12 anonim 

válasza:

persze hogy megéri, nem véletlenül nevezik az iPhone 4 vetélytársának.
5/12 A kérdező kommentje:
de igazából a samsung simán veri a iphone-t:) 2magos proci,1gb ram már ebbe nagyon veri
2011. júl. 1. 18:04
6/12 anonim 

válasza:

uhhh -.-"" ki nem sz.rja le hogy papiron veri...
Benchmark tesztekbe verje ...
7/12 anonim 

válasza:

Ha kihasználod megéri! HTC Desire HD...? Fogtam kézben, én elég lassúnak találom, és borzasztóan nagynak is... De ahogy gondolod.
8/12 anonim 

válasza:

Jaj, az lemaradt, hogy veri az iPhone4et. Igen, veri, MOST MÁR! Nézd majd meg a következő iPhonet (Valószínűleg 4S lesz a neve). Darabokra szedi az SGS2-t. Kár, pedig android párti vagyok. :D
9/12 anonim 

válasza:

A 4s darabokra veri? A 4S az iPhone 4 kisebb tudású valamint olcsóbb fajtája lesz. Te az iPhone5-re gondolsz. Nem biztos hogy veri. Még nincs róla sok információ. Csak az hogy nagyobb kijelző, 8MP-s kamera, és 2 magos proci.
TE az 5-re gondolsz. A 4S direkt az olcsóbb kisebb tudású és olcsóbb. 300-400 dollár itt 100.000 forint körüli lesz az ára a 4S-nek. Ha nem hiszed hogy a 4S a kisebb tudású és az 5 a nagyobb néz utána mobilarenán.
10/12 anonim 

válasza:

Ja és amúgy szerintem megéri a pénzét :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!