Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha androidos telefont veszek,...

Ha androidos telefont veszek, kell majd fizetnem azért, hogy netezhessek?

Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 13:31
 1/6 anonim válasza:

hát ha van wifi akkor nem :)

vagy vannak ilyen csomagok 100mb,500mb meg ilyenek és havi 1000-2000ft.Sok féle csomag van :)

2011. júl. 1. 13:33
 2/6 A kérdező kommentje:
és ha androidos a teló akkor azt azt jelenti h van rajta wifi is?:) köszi különben:)
2011. júl. 1. 13:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Mért ne kellene? az androidnak mi köze van a nethez? ugyan úgy mint bármelyik másik telefonon ezen is fizetni kell a netért, vagy wifizel ahogy az 1. írta, és igen az androidos telefonokba van wifi
2011. júl. 1. 14:09
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi csak én teljesen hülye vagyok az ilyenekhez:)
2011. júl. 1. 18:30
 5/6 anonim válasza:

na akkor kicsit segitek...

az android az operációs rendszert jelenti ami rajta fut, nincs köze a nethez... (operációs rendszer még a mac(iphone-okon fut), és a symbian(nokia gyártja többségében), a net az úgy működik hogy ha megveszed a nemtommilyenmárkájú ANDROIDOS telefonod, hogy előfizetsz rá... nem tom mire és mennyit akarod használni de ajánlom a 100 mb-os netet, nem drága és nekem bőven elég.. DE! nagyon kell figyelned hogy ne lépd túl a 100 mb-ot mert akkor nagyon sokat kell fizetned, le tudsz szedni marketről (ez a progi alapból benne lesz a telóban) olyan progit ami nézi neked hogy mennyit netezel! a Wifi: a wifit is be tudod állítani, ez a legjobb mert ugye ingyenes, és már rengeteg helyen van elérhető és ingyenes, sokszor csak a jelszót kell elkérned.. én nagyon sokszor vagyok ezen... ha bármi kérdésed van szivesen segitek :) írj üzit! :)

egy 20 éves htc desire tulajdonos lány.. :)

2011. júl. 9. 15:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Az hogy 100mb elég lenne egy hónapban az egy nagy hülyeség. Maximum facebookra meg emailezésekre igen,de szerintem még arra se.Aztán ha a marketről letöltött mérő nem mér jól,mert ugye ilyen is van szép számmal akkor lehet mélyen zsebbe nyúlni. Én kb 1, 1.5 gigát használok el,úgy,hogy egy hónapban max 10-12 napot megy a rendes net,a többi wifi és simán csak netezek,semmi letöltős oldal. Nekem 2gb-os net kártyám van havi 2 ezerért és ha lefogy a 2 giga akkor is csak belassítanak,semmi plusz költséggel nem jár,na ez az ami minimum kell ha netezni akarsz.
2012. febr. 22. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!