Nokia c5-03 telefonon ingyenes a facebook ALKALMAZÁS?
Figyelt kérdés
Félek,hogy lefogja vinni a pénzt a telefonomról.. :/ Ezen kívül a youtube stb. is ingyenes?2011. júl. 1. 08:41
11/16 A kérdező kommentje:
Nekem azt írja ki,hogy frissíteni kell és költségekkel járhat ,hogyha azt teszem. :O
2011. júl. 1. 13:57
12/16 anonim válasza:
azzál járhat. de ha wifin keresztül frissítesz, akkor NEM jár költséggel
13/16 A kérdező kommentje:
Örökhála. :D
2011. júl. 1. 20:29
15/16 anonim válasza:
Sziasztok. Én most vettem ezt a Nokia c5-03 as telót, de valahogy sehogy nem bírok fel menni a facéra vele. Még azt sem tudom hol találom a könyv jelzőket, vagy hogyan kell be írni és hova azt a 0.facebook.com ot sajnos. Biztos szuper kis teló, de nagyon nem értek még hozzá. :) Szinte le sem tudom írni a gondom, mert annyi van vele!:) Még ez az első érintős telóm. Már be kapcsoltattam a netstartot is, de még most sem tudok semmit kezdeni vele sajnos. Net közelben nincs vele gond, ugy mindent tudok vele csinálni, de ha nincs net, meg áll az ész, és csak ácsorgom sajnos.
16/16 anonim válasza:
Menj rá a köz.hál.-zat linkre ott meg találod a facét....a lent felvevö és letevö között van 1 gomb azt nyomd meg és valószinüleg kidobja. Nekem igy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!