Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Ace - internetb...

Samsung Galaxy Ace - internetbeállitás!?

Figyelt kérdés

Most vettem a telót, és nem műkszik rajta a hálózati internet. A régi telómon működött és ugyanaz a szám van a mostaniban, tehát elvileg a telón kell beállitani vmit...Mikor megnyitom a böngészőt az irja ki h a hálózat nem található.Félreértés ne essék nem a Wifiről beszélek, hanem a normál hálózati kapcsolatról...

Előre is köszönöm a válaszokat!:))

2011. jún. 30. 20:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Asszem van 1 progi, hogy be-ki lehet kapcsolni a netet rajta. De nevet nemtok mondani.
2011. júl. 2. 18:11
 2/6 anonim válasza:
Most jelenleg sajnos nekem is ez a gondom. És ráadásul ma vettem előfizetésesen és nem működik rajta a net meg semmi és azt írja ki ha hívok valakit hogy nincs egyenleg :S ha valaki tudja rá a választ az szóljon!!
2011. júl. 2. 20:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha a szolgáltató internet kapcsolatát szeretnéd használni, ugyanazokat a belépési adatokat kell beírnod, beállítanod, mint a másikban. Esetleg kérd le a szolgáltatótól.
2011. júl. 2. 21:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan ez volt a problémám :) de rájöttem

1. Beállítások--> Vez. nélküli és hálózatok--> Mobilhálózatok--> Csomagkapcs. haszn. :)

Nekem ez volt kikapcsolva :) remélem tudtam segíteni :)

2011. júl. 3. 03:36
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Megpróbáltam de nekem be van kapcsolva az a funkció és igy sem műkszik.:(De majd elviszem egy üzletbe, talán ott megoldják a problémámat.

2011. júl. 3. 10:01
 6/6 Greyback4 válasza:
Tegnap vettem egy ilyen telót előfizetéssel úgy hogy van benne internet de ott azt mondták hogy azt külön bekkel állítani hogy az előfizetésben szereplő internetet használja az konkrétan ezt kel bekapcsolni?
2012. jan. 14. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!