Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vodafonon újonnan lehet...

Vodafonon újonnan lehet ingyen facebookozni?

Figyelt kérdés

A Vodafone-nál lehet ingyen facebookozni. Kell hozzá egy operációs rendszer is. Az volt irva, hogy le kell tölteni az OperaMini-t. Ez mennyibe kerül? Egyáltalán kell fizetni akkor, ha az OperaMinivel használom a facebookot?! Mert ott az volt írva, hogy ingyenes facebook,de könnyen átvághatnak valami apró buktatóval!!

(Samsung Gt-S5230 telefonra kérdezem)

2011. jún. 30. 19:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Az opera mini csak egy program, böngésző. De azzal még a tmobile-nál sem működik az ingyenfacebook.
2011. jún. 30. 19:30
 2/8 A kérdező kommentje:

Minden egyéb operációs rendszerrel rendelkező készülékek esetén

Az Oszd Meg! promócióban a hivatalos Vodafone OperaMini böngésző segítségével érheted el a Facebookot. A Vodafone Opera Mini támogatott készülékek listáját itt találod.

Ezt irja... És az gond, ha operációs rendszer nincs rajta? De amugy ez az Opera mini meg működik rajta!

2011. jún. 30. 19:44
 3/8 anonim ***** válasza:

Megnéztem az oldalt. És megpróbálom magyarról magyarra lefordítani. Az operációs rendszer az a telefon operációs rendszerre vontakozik, de ez lényegtelen. Az se gond ha zárt rendszerű a telefonod. Kell hozzá egy netes csomag. Utána amit ott látsz listát, ki kéne választani milyen oprendszeres telód van. Na neked itt a minden egyéb kategória információit kell nézni, vagyis le kell tölteni a hivatalos vodafone-os opera mini-t. Az, hogy ez miben különbözik az opera mini-től nem tudod de gyanítom, hogy semmiben. Neked lényegében csak annyit kell tenned, hogy elküldöd az opera szót a 1744-re és kapsz egy linket amin keresztül letöltheted az operát-t (igaz nincs a támogatott telók között a tied, de mennie kell rajta is). Ez elméletileg fizetős, de mivel kell hozzá netes csomag abban meg van leforgalmazható adatmennyiség ezért pluszba nem fizetsz.

Ha ez mind megvan akkor lehet facebookozni.

De ennek az egésznek csak az a lényege, hogy köss egy netes csomag és netezz a telón, aztán annyi kedvezmény van hozzá, hogy a facebook adatforgalmát nem számolja. A legolcsóbb netes csomag kártyásoknak az a Mobil Web hobbi 50MB 1000Ft. Szóval ha csak facebookoznál meg ne csináld ezt az egészet.

[link]

2011. jún. 30. 19:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Érdekes, úgy tudom, hogy az opera mini a saját szerverein keresztül netezik, ezért nem látja a tmobile, hogy az ingyenfacebookon vagy és ezért nem működik opera minivel.

Bocsi, nem nagyon tudok utánanézni ennek az akciónak, mert most nem tudom elérni a vodafone oldalát. De szerintem ez valami oylasmi lehet, mint a telenornál a klikk telefonokosító.

Egyébként amikor s5230-am volt és volt netelőfizetésem (tmobile) akkor az opera minit használtam mert sok adatforgalmat meg lehet spórolni vele.

2011. jún. 30. 19:55
 5/8 A kérdező kommentje:
De szerintetek ezért az Operamini-s valamiért kell fizetni? Úgy értem a letöltésért, vagy valamit utána?
2011. jún. 30. 19:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Azért semmit csak az adatforgalmat kell fizetni. Az meg sok. És ha nem kötsz valamilyen netes díjcsomagot akkor még a facebook-os adatforgalmat is fizetned kell. Vagyis nem lesz ingyen.

Ha megvan a díjcsomag akkor meg már nem kell fizetned az opera mini letöltéséért mert ott a havidíj meg az elnetezhető adatforgalom amibe nem számít bele a facebook.

2011. jún. 30. 20:08
 7/8 A kérdező kommentje:

Ja, és előfizus vagyok. Netes csomag meg nincs a telefonomon, de a facebook meg megy rajta. És egy hónapig lesz ingyenes aztán pedig 1000Ft havonta, de le lehet mondani.

Amugy köszönöm hogy lefordítottad, igy könnyebb megérteni :)

2011. jún. 30. 20:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Netes csomag meg nincs a telefonomon, de a facebook meg megy rajta

Persze, hogy megy mert az alap netes csomag az mindig aktív. Ennek nincs havidíja és csak annyit fizetsz amennyit netezel csak épp hiába netezel keveset ez így mégis drágább. Ja és az nem jó ehhez az akcióhoz.

2011. jún. 30. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!