Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » T-home mikor kapcsolja vissza...

T-home mikor kapcsolja vissza a mobiltelefonom?

Figyelt kérdés

3 csekkel elmaradtam. Befizettem, el is küldtem 2 napja scannelve, de semmi. Se engem nem lehet hívni, se én nem tudok.

Eddig ha elmaradtam, rögtön visszakapcsolták még szinte aznap.

2011. jún. 30. 19:02
 1/3 anonim ***** válasza:
2 havi elmaradás után megszüntetik az előfizetést és ki kell fizetned a kötbért, ha volt. Új szerződés kötés kell. A csekket pedig ügyfélszolgálaton kell befizetni.
2011. jún. 30. 19:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Az ügyfélszolgálaton minden kérdésedre választ adnak.
2011. júl. 1. 14:50
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm, bementem, csak azért írtam ide előbb, mert tudni akartam mire számítsak és telefonon hiába kérdeztem őket, mert nem tudtam a jelszavam.

A lényeg, hogy szerencsére már nem vagyok hűségidős, így csak a visszakapcsolási díjat kell kifizetnem (majd jön a számlával), ami 5 ezer Ft. Még számla nem jött, de az ügyfélszolgálat után rögtön visszakapcsoltak, csak újra kellett indítanom a mobilt.

Nem tudom, hűségidővel mi lett volna, bár szerintem a kötbér kiváltható, ha az ember befizeti a hűségidőből hátralevő hónapok szerinti előfizetési díjat.

2011. júl. 2. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!