Androidra honnan tudok letölteni beszédfelismerõ programot?
Figyelt kérdés
ZTE Blade androidos (2.2 Froyo) telefonom van, és az lenne a kérdésem, hogy honnan tudok beszédfelismerõ programot letölteni, lehetõleg magyart? A billentyüzeten, Google Maps -ben és még sok helyen van a mikrofon ikon, ami beszédfelismerést jelent, de sajnos nem tudom rendesen használni, mert nem magyar. Az AndroidMatketben is le lehet szedni ilyen progit, illetve magában a telefonban is van ilyen funkció, de sajnos nem magyar. Másik probléma, hogy bármit mondok a programnak, azt nem a telefonban, hanem la Google -n keresi. Hogyan lehet ezt megoldani?2011. jún. 30. 18:16
1/2 anonim 

válasza:

Nekem samsung galaxy giomon volt alapból angol nyelvű de nekem megy az angol szal nekem nincs bajom vele.Am szerintem magyar nyelvű nincs rá.
2/2 A kérdező kommentje:
Biztos nincs? :S amúgy köszi a választ, de ha valaki tudja, akkor írja meg lécci !
2011. júl. 3. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!