Milyen telefont vegyek? 19/L
Érdemes ma még nem érintőképernyőset venni, vagy az már abszolút "kiment a divatból"?
Az számítana, hogy nagyon sok szám/kép/videó ráférjen.
Meg hogy lila legyen (vagy aranyszínű, vagy fehér), és nem túl drága, nincs pl. 100rugóm telefonra. Ezenkívül legyen viszonylag könnyű kezelni. Most [link] ilyenem van,de nem szeretem:( Nem találtam bele megfelelő memókártyát, és így az alap memóriája nagyon kevés, és külön LG-fülhallgató kell hozzá, ami még rosszabb...
Mit ajánlotok?

Ez a kiment-e a divatból vagy nem, ezt a dolgot hagyjuk meg a divatmajmoknak. Ugyanúgy lehet venni gombos telefont is. Sőt még jobbak is mint egyes olcsó érintős telefon pl. Corby, Champ stb. Viszont a drágább telefonok között már csak érintős van, de azok meg jók.
Egy Sony Ericsson X8 meg az LG GT540 ami elég sokféle színben van. Az X8 ráadásul elég jó is bár nem tudom mennyire számítana neked, hogy oksotelefon legyen-e vagy sem.
A másik lehetőség a Samsung star II. Sima egyszerű, érintőképernyős telefon és van fehérben is.

Samsung Diva:
Lilát Telenornál lehet kapni 39ezer Ft. És a memóriát is lehet bővíteni. Soha nem vennék ilyen telót és lehet 10x jobbat kapni hasonló árért. (Csak azért írom, hogy ne azt mondjátok, hogy milyen rosszat ajánlok neki.)De azon nem tudom mennyire felelnek meg a divatnak.
Vagy még Monte, esetleg Star II fehérben.
17L
köszi mindenkinek
Utolsó: akkor azt a tízszer jobbat szeretném. Annyira nem fontos, hogy csilivili legyen, nem vagyok ilyen divatmániás, csak a lila a kedvenc színem.
Vodás vagyok amúgy
Első: ennyi, csak úgy? oké:D

Sony Ericsson Xperia X8
Samsung Galaxy Mini
Samsung Wave 723 (fehér vagy Pink)
Ezek okostelók szóval a Divánál tuti jobbak. Én úgy tudom, hogy a SE Xperia-nál pl. X10 mini és X10 mini pro meg ezeknél elég sokféle színű hátlap van. Ilyen rózsaszínes lilás. De ezek nem tudom melyik szolgáltatónál vannak.
De ha nem kell okosteló akkor lehet van még más is. ÉS a Voda honlapján tudsz még keresgélni. Én is onnan néztem ezeket. Meg tudod nézni mennyibe kerül, mit tud és milyen színekben van. Aztán biztos találsz olyat ami megtetszik. :)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!