Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 5230,5800 hogyan tudom...

Nokia 5230,5800 hogyan tudom húzni a procit?

Figyelt kérdés
Tehát fel kéne a gyári 434Mhz-et húznom 600-ra, de milyen programmal lehet vagy melyik fájl ami tartalmazza az értéket? Mert fellehet csak hát senki nem tud semmit mondani.. Kösz a választ előre is
2011. jún. 30. 11:25
 1/6 anonim ***** válasza:
ezeket nemnagyon lehet tuningolni. ha meg húznád, akkor az első komolyabb terhelésnél megfőne, meg az akksi is 2 perc alatt lemerülne. amúgy ezek főként azért lassúak, mert gagyin van optimalizálva a rendszerük.
2011. jún. 30. 11:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen tudom, azonos véleményen vagyunk, csak az idegesít hogy egy N8 az mér megy 680Mhz-en amikor ugyan az a proci..??
2011. jún. 30. 12:27
 3/6 anonim ***** válasza:
az órajel nem számít sokat. az n8 azért gyorsabb talán kicsivel (bár az se sebesség bajnok) mert a symbian 3 jobban van optimalizálva. amúgy vannak olyan cfw-k 5800-ra asszem, amik megemelik a proci órajelét. nézz utána a nokiaprogramokon
2011. jún. 30. 12:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Tudom ismerem az oldalt, tölteni is szoktam onnan, de Romot nem akarok cserélni mert ugrik a T-mobile garancia meg félek is hogy elszúrom..
2011. jún. 30. 13:11
 5/6 anonim ***** válasza:
gyári romnál sajna nemnagyon lehet tuningolni :S
2011. jún. 30. 13:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Gondoltam...:S kapja be a Nokia....inkább már ZTE
2011. jún. 30. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!