Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy mini, most...

Samsung galaxy mini, most akkor elromlott? Mit kell vele csinálni hogy jó legyen?

Figyelt kérdés
Tegnap vettünk egy samsung galaxy minit és lemerült. Este feltettem töltőre és most amikor bekapcsoltam, akkor csak annyit ír ki, hogy a TW launcher váratlanul leállt meg nem enged sehova se kattintani, és csak rezeg...
2011. jún. 30. 09:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Vedd ki az aksit majd rakd vissza. Csak annyi történt szerintem hogy leállt a (hogy mondjam máshogy) home launchered ami elindítja a telefon kezdőképernyőjét. Próbáld meg ezt és szerintem jó lesz.

Ha folyamatosan ezt csinálja, mindig amikor bekapcsolod akkor bizony elromlott.

2011. jún. 30. 10:59
 2/2 A kérdező kommentje:
már csináltam ezt, már a kártyát is kivettem, kicseréltem, nem tudom mit kellene még... és maga a rezgés miért van? de nem csak a kezdő lapot nem engedi, hanem a főmenüt sem.... ezesetben van valami tanács? :$
2011. jún. 30. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!