Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia c5-03-ról mi a véleménye...

Nokia c5-03-ról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Olvastam sok tesztet,de most a ti véleményetekre vagyok kíváncsi... :)
2011. jún. 29. 17:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
fúj :D és a tesztekbe jókat olvastál?
2011. jún. 29. 17:44
 2/13 A kérdező kommentje:
Mi fúj? :DD Tök jó telefon.. Am nem igazán és meg is untam.. Telefonguru tesztje volt a legjobb. :D De mi a szarért kellene nekem luxus minőségű telefon? -.- Nekem megfelel. :)
2011. jún. 29. 17:48
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
nagyon rossz telefon. lassú, hulladék rendszer, rezisztív kijelző. mobilaréna tesztben is írták, hogy semmi keresnivalója a piacon a cuccnak.
2011. jún. 29. 17:49
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem baj. Elfogadom a véleményed. :D Attól még szeretném megvenni..
2011. jún. 29. 17:52
 5/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem jó.És nem azért,mert nem egy csúcskategoriás készülék hanem azért mert Symbian van rajta,amit a Nokia nagyon elhanyagolt és nagyon lemaradt a konkurenciától.Ráadásúl rezisztiv képernyője van.Ami nem olyan érzékeny,mint a kapacitív.Lehet,hogy azt mondod ,hogy ez neked jó de miután a kezedbe fogsz egy olyan telefont aminek kapacitív a képernyője már nem ez lesz a véleményed.

Szerintem vegyél ilyen árban egy Samsung Galaxy mini-t vagy egy Samsung Galaxy 3-at és meglátod azt tényleg nem fogod megbánni.De ha neked ez a telefon kell én nem akadályozlak meg benne,hogy megvedd.

2011. jún. 29. 18:01
 6/13 anonim ***** válasza:
majd itt fogsz sírni te is, hogy symbian helyett lehet rá androidot tenni? és meg fogják neked írni, hogy nem lehet. és megfogod kérdezni, hogy mennyiért lehet eladni? rohadt kevés pénzért lehet majd, mert senki nem vesz ilyen szutykot. hibát fogsz elkövetni, ha megveszed.
2011. jún. 29. 18:11
 7/13 anonim ***** válasza:

Már minimum 3x lett feltéve ugyanez a kérdés az elmúlt 2 hétben.

Na mindegy.

A válaszom: Ha főleg webböngészésre, Skype-ra, MSN-ezni, e-mailezni kell akkor tökéletes. Nekem ilyenem van, most is arról írok. Ha pedig nem tűnt fel, itt 90%-ban 12-17 éves tejfölösszájúak válaszolgatnak, akikre még a cipőm tisztítását sem bíznám. Egy szó mint 100: jó! Egy 33 éves üzletember.

2011. jún. 29. 18:43
 8/13 A kérdező kommentje:
Utolsó:neked nagyon-nagyon szépen köszönöm. :) Igen főképp arra kellene,meg persze telefonálni,sms-t írni,fényképezni,zenét hallgatni. Igazad van tényleg,csak okoskodnak... Bár én is csak 13 éves vagyok. :)
2011. jún. 29. 18:46
 9/13 anonim ***** válasza:
hát én 21 éves vagyok és gsm boltban melózok :) ennyi
2011. jún. 29. 19:54
 10/13 anonim ***** válasza:

egy nagy sz@r lesz a telefon én előre megmondom :D bármiben fogadnék, hogy megfogod bánni.

a legjobb telefonos szakoldal tesztje róla, ha nekem nem hiszel:

[link]

2011. jún. 29. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!