Nokia c5-03-ról mi a véleményetek?

Szerintem nem jó.És nem azért,mert nem egy csúcskategoriás készülék hanem azért mert Symbian van rajta,amit a Nokia nagyon elhanyagolt és nagyon lemaradt a konkurenciától.Ráadásúl rezisztiv képernyője van.Ami nem olyan érzékeny,mint a kapacitív.Lehet,hogy azt mondod ,hogy ez neked jó de miután a kezedbe fogsz egy olyan telefont aminek kapacitív a képernyője már nem ez lesz a véleményed.
Szerintem vegyél ilyen árban egy Samsung Galaxy mini-t vagy egy Samsung Galaxy 3-at és meglátod azt tényleg nem fogod megbánni.De ha neked ez a telefon kell én nem akadályozlak meg benne,hogy megvedd.

Már minimum 3x lett feltéve ugyanez a kérdés az elmúlt 2 hétben.
Na mindegy.
A válaszom: Ha főleg webböngészésre, Skype-ra, MSN-ezni, e-mailezni kell akkor tökéletes. Nekem ilyenem van, most is arról írok. Ha pedig nem tűnt fel, itt 90%-ban 12-17 éves tejfölösszájúak válaszolgatnak, akikre még a cipőm tisztítását sem bíznám. Egy szó mint 100: jó! Egy 33 éves üzletember.

egy nagy sz@r lesz a telefon én előre megmondom :D bármiben fogadnék, hogy megfogod bánni.
a legjobb telefonos szakoldal tesztje róla, ha nekem nem hiszel:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!