Érdemes úgy Androidos telefont vennem, hogy egyáltalán nem értek hozzá?
ZTE Blade telefont szeretnék venni, azonban nem tudom, főzött ROM-ot hogy lehet rá rakni, leírást se találok hozzá, így meg valószínűleg csak elrontanám, nem tudom, mi az a bootolás, a RAM-ROM dolgot sem tudom értelmezni, mármint hogy melyik mire való...
Így butaság lenne rá kiadni majd' 40 ezret? Vagy úgy könnyebben megérteném a dolgokat, ha megvenném és használnám a telót? :)
Örülök, hogy a Blade-et ajánlottad inkább. :) Mind külsőre, mind belsőre sokkal jobban bejön, mint az X8-as.
A nagyobb képernyőfelbontás és a multitouch pedig csak erősíti az elszántságomat. :D
És lehet, hogy nem is lesz olyan nehéz kezelnem, csak hozzá kell majd szoknom. Soha nem volt még okostelefonom, sem érintőkijelzősöm, ezért tűnhet furcsának és annyira ismeretlennek. :D
Egyébként a minőségével nincs baj? Mert kínai márka ugye, ettől félek kicsit.
Nincs baj vele. Nekem az első szériából való, mégsem volt hibás soha.
Amúgy nekem is ez az első tapifonom, ha egy kis érzéked van hozzá, fél óra alatt a kezedbe nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!