A kor. Im androidos alkalmazást hogyan tudnám, , le adminisztrálni"?
Figyelt kérdés
ZTE Blade androidos (2.2 Froyo) telefonom van. Letöltöttem a kor.im alkalmazást, ami azt kérte, tegyem adminisztrátorrá. Tudtam mu az az admin, gondoltam, majd letörlöm a progit ha zavar. Rányomtam az igenre. Most pedig semmi nem vakarja le a telómról a kor.im -et! Töröltem az adatait, majd uninstalláltam, de még az AndroidMarket igénybevételével sem sikerült a dolog, és az AM egy ideje már nem is mutatja, hogy fent van a program a telómon! Hogyan tudnám ezt elintézn? Segítsetek kérlek! :S2011. jún. 29. 11:43
1/2 anonim válasza:
Itt a leírás utolsó sorai az érdekesek:
If you want to UNINSTALL the app and have chosen to being able to remotely lock the screen you need to go to the phone's location and security settings and disable the app as a device administrator.
Ezt kéne csinálni ha le akarod törölni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2011. jún. 29. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!