Vodafone 858 Smart vagy 845?

Miért, a 845-ben nincs?
Egyik sem, 10e pluszért ZTE Blade, 32eFt-ért hoztam el vodától feltöltökártyásan. Ég és föld.
Mert ennyire rosszak lennének? Ennyi pénzért én többet nem is várok el tőlük. :) Vagy nem érik meg?
Mert igazából én nem úgy tervezem, hogy fél-egy év múlva új telót fogok venni...
A ZTE pedig sajnos túl drága, 39K Vitamax csomagban, a T-Mobile-nál pedig 40 rugó fölött van az ára. :/

Rosszak.
Felbontás élvezhetetlen, gagyi anyagok, zörög, recseg, lassú, akkor inkább ne vegyél, csalódás lesz.
37500Ft-ra volt kiírva, 10 év vodafon tagság lejött (-5k) és nem kértem sim kártyát mert már volt (-1600Ft).
Én is nézegettem amiket most te, de ha csak a kijelzőre rápillantasz láthatod hogy ezen játszani, webezni, chatelni egyszerüen nem lehet.
Kidobod a pénzed egy használhatatlan dologra.

De meg is nézheted a Vodafone honlapján a telefonok adatait, hogy mia különbség.
Még megjegyzem a 858-nak csak 2mp a kamerája a 845-nek 3.2

"2mp a kamerája a 845-nek 3.2"
Nem mindegy? Mindkettő alkalmatlan fotózásra, igy ezek a tulajdonságok lényegtelenek.

De most ennyi pénzért hol kapsz ilyen telefont?
Ha valaki csak ennyit akar rá szánni.....

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!