Hogy működik Sony Ericson Xperia X8?
Vettem egy okostelefont, h mit nekem mobiltelefon, 15 éve használom... Nokiát... haladjunk a korral... 33 éves nő vagyok... És nem szőke. Diplomás.
És ezt most nem tudom. Egyszerűen nem megy. Ez mitől okos? Fogalmam sincs, h mit tud, mert eddig én a nekem fontos dolgokat nem találtam meg benne.
Sms-t sem tudok írni vele, mert még arra nem jöttem rá, h ha a kurzor előrébb ugrik pl 2 szóval hogyan tudok a végére menni? Hol vannak a nyilak? Az "End" "Home" lehetőségek? Van e benne szundi funkció? Hol lehet beállítani? Mitől okosabb ez, mint egy alap Nokia? Van e benne figyelmeztető, szülinapbeállító, gyakoriságbeállító? (Pl. h minden hónap 2-án szóljon nekem a villanyóra bediktálás miatt...) Hogyan tudok vele internetezni? Be van állítva a díjcsomag. A telefon is.
Mi az az android? Mi az a Market (más fórumokban láttam, h ezek fontos dolgok ehhez... mire jó? Hogyan kell beállítani őket?
Hogyan tudom a telefon témáját (skin) átállítani? Hogyan tudom a menüben az ikonokat rendszerezgetni?

Edes. :)
Egyebkent egyetertek, en is no vagyok, en sem vagyok (tul) hulye, ez nekem sokszor megis magas. Amugy ajanlom meg a Youtube-t, ott ird be h xperia x8, es van 1-2 eleg vilagos video, hogy mukodik igazabol.
Nekem pl. a hivasfogadas okozott az elejen gondot, semmilyen gombbal nem tudtam felvenni, csak csorgott es csorgott... :)

Na magamból indulok ki hogy utálok olvasgatni, szóval amit tudok segítek.
Szundi funkció természetesen van, ha a gyári ébresztőt (riasztás)használod, a képernyő alján található a szundi felirat.A szundi ideje 10 perc, ezen nem lehet változtatni.
Internet: Ha valóban minden be van állítva, akkor egyszerűen rámész a böngészőre és ugyan úgy működik mint akár melyik számítógépes böngésző.
Internet kapcsolatod akkor van, ha a bal felső sarokban van egy négyzet alakú ikon benne fölül 3G alatta pedig egy kis tégla lap ami félig zöld, és valahol közép tájt a térerő jelző mellet egy H alatta 2 villogó nyíllal.
Érdemes kirakni alkalmazási felületre az adatforgalom nevű alkalmazást, aminek segítségével le tudod kapcsolni az adatforgalmat amikor nem akarsz internetezni, így véletlenül sem fog indokolatlanul nőni az adatforgalom.
Az android maga az operációs rendszer a telefonon, mint a számítógépen a windows.
A marketről tudsz letölteni bármit, hogy minél személyre szabottabb és kezelhetőbb legyen a telefon.Többek között fájl kezelőt, ami gyárilag nincs a telefonon, játékokat, témákat illetve olyan alkalmazásokat is amik ugyan vannak a telefonon, csak nem elég jók pl: olyan ébresztőt amin tudod szabályozni hogy menyi idő legyen a szundi
De találsz bevásárló lista készítőt, menses naptárat, hír és időjárás jelentőt és sok sok hasznos dolgot.
A letöltés is igazán egyszerű: belépsz a marketbe, kiválasztod a kívánt alkalmazást rá "kattintasz" és már le is töltöd.
Emlékeztető beállítás: naptár->dátum kiválaszt->időpont kiválaszt->részletek alatt be lehet állítani hogy menyi idővel az esemény elött riasszon, helyet, leírást és az ismétlődésnél lehet választani napi, minden hétköznap, heti, havi 4 hét múlva, havi minden x-én, évente
Sms-nél a kurzor mozgatása úgy lehetséges hogy picit hosszabban rányomsz a szövegre, és meg fog jelenni egy sorral lejjebb a szöveg, amit tudsz húzogatni oda, ahova a kurzort kívánod tenni.
Ikonok rendezése: be lépsz a menübe, megnyomod a baloldali gombot (4 pici négyzet), rámész az ikonok rendezése lehetőségre, majd az áthelyezni kívánt ikont nyomva tartva oda húzod ahova akarod.
Remélem tudtam segíteni.
22:11
:DDD Nagyon szépen köszönöm a tippeket és ötleteket... Pár napig nem voltam itthon, és sokmindenre rájöttem azóta, és az internet is megy rajta - 1. nap valószínűleg nem volt beállítva szolgáltató által.
23:15
Nagyon nagyon köszönöm!!!! :DDD Hálám üldözni fog egy életen át :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!