Hogyan lehet a pannontól megszerezni az sms-ek tartalmát? (előfizetéses számlám van)
Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 16:19
3/8 A kérdező kommentje:
Csak azok irjanak akik tényleg tudják, mert valahogy meg lehet szerezni. Akik itt vannak senki nem dolgozik a pannonba?
2009. márc. 26. 16:46
4/8 anonim válasza:
második válaszoló vagyok és én dolgoztam ott, de nem lehet. Max hivatalos úton (rendőrség, bíróság) lehet hogy van rá mód. De ha azt sem adják ki, hogy téged kik hívtak, akkor az smsek tartalmát pláne. Személyiségi jogok miatt. Pedig én is örülnék ha lenne rá lehetőség, mert nagyon sok smsem ki lett törölve, amik most jól jönnének!
5/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
A második válaszolotol szeretném kérdezni, hogy milyen eljárás kell ahhoz ha az én nevemen van a kártya? Bármilyen megoldás érdekelne.
2009. márc. 26. 19:35
7/8 anonim válasza:
pannonban dolgozom:
Az sms ek tartalmának lekérése nem lehetséges, mert a pannon nem tárolja,amint a központ továbbítja az smst a tartalom törlődik
8/8 anonim válasza:
9/11 óta kötelesek tárolni minden infót a kommunikációs cégek (mobilosok, netesek), hivatalosan sehogy. Magánhekus, és sok pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!