Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 5230 vagy Samsung i5800...

Nokia 5230 vagy Samsung i5800 Galaxy?

Figyelt kérdés

Telefont szeretnék venni, melyik a jobb? Mindenképpen olyat szeretnék amin van GPS!

Vélemények?

2011. jún. 28. 14:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
a lényeg, hogy meg ne vedd az 5230-at. használhatatlan és lassú mint a halál.
2011. jún. 28. 14:38
 12/16 A kérdező kommentje:
Oké, de azt olvastam, hogy a Samsungon levő Google maps itthon nem navigál. Lehet letölteni rá másikat? Honnan? Menyibe kerül?
2011. jún. 28. 17:46
 13/16 bp1985 ***** válasza:
Miért ne navigálna? Hol olvastál ilyet?
2011. jún. 28. 17:52
 14/16 anonim ***** válasza:

És menyibe kerül a Google maps? Egyszeri díja van vagy havi?

Egyik se. Használatához net kell, a netért meg fizetsz. Ez meg díjcsomagfüggő.

Lehet letölteni rá másikat? Honnan? Menyibe kerül?

Market. Ez az android alkalmazásboltja. Vannak ott ingyen navigációs programok pl. NDrive, sygic aura (ez mondjuk nem igazán funckionál a G3-on). A legtöbb sajnos csak próbaváltozat. Ha lejárt vagy megveszed vagy letöltöd a netről ingyen.

Nekem a legyegyszerűbb kellene, amivel nincs sok macera

Ha hajlandó vagy egy kicsit utánaolvasni az androidnak akkor jobb választás lenne a Galaxy 3. Androidon több a lehetőség mint symbianon. Ha nem érzel semmi késztetést, hogy új dolgokat ismerj meg a telefonok világában akkor csak szenvedés lesz egy ilyen telefon így a Nokia lesz a jobb választás bármennyire is jobb telefon a Galaxy 3.

2011. jún. 28. 18:14
 15/16 A kérdező kommentje:

Értem! köszi a válaszokat! Úgy döntöttem, hogy még várok egy kicsit ezzel a telefonvásárlással, és utánaolvasgatok egy kicsit a dolgoknak! Muszáj haladni a korral! :)

Ja, a mobilarena.hu-n olvastam a tesztet a Galaxy3-ról, ott írták, hogy Mo.-n nem navigál!

2011. jún. 30. 14:04
 16/16 anonim ***** válasza:
jajjj :S dehogynem navigál ha szedsz le hozzá szoftvert
2011. jún. 30. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!