Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Média mánia díjcsmag, MOBIL TV?

Média mánia díjcsmag, MOBIL TV?

Figyelt kérdés

Média mánia díjcsomagos vagyok, és elvileg van mobil tv-re 10 órám. Na ezt sajnos nem tudom, hogy hogyan kell beállítani, és azt sem tudom, hogy milyen adók nézhetők...

Ehhez kérnék segítséget!

2011. jún. 28. 10:22
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

itt elolvashatod. az alján van számodra a lényeg

2011. jún. 28. 11:08
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, de sajnos ez nem segít. Mivel az origora fel tudok lépni az sms segítségével, de ott megáll a tudomány. Nem tudok semmit csinálni, mert azt írja, hogy nem alkalmas a készülékem, de az alkalmas! (HTC Desire S)

Szóval valami konkrétum jól jönne, pl mit kell letölteni, meg hova kell lépni, stb!

2011. jún. 28. 11:28
 3/5 anonim ***** válasza:

igen ezzel szoktak szivózni rendesen.

a 1430-ra kell elküldeni azt h "+mobiltvalap", ekkor küldenek egy smst h aktiválták.

és ezt a linket kell bemásolni a böngésződbe:

www.webnwalk.hu/dwap/origo/t_mobile/mobil_tv/alap_csomag/csatornak

és ezt majd kimented könyvjelzőbe és onnan bármikor elérheted.

viszont akkora k*cs*g*k, h ha nemtom v 20 napig nem használod akkor hiába fizeted egyszerűen kikapcsolják!!jó, utána persze a 1430ra küldött smssel ujra lehet aktiválni ami nicns ingyen...

2011. jún. 28. 12:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is most váltottam XS díjcsomagra én se tudtam hogyan kell a mobil tv-t használni! Bevittem t-mobile szervizbe ott ingyen beállítják, azóta is jó! Egyébként nagyon jó dolog!
2011. jún. 28. 14:17
 5/5 anonim válasza:
ezek szerint csak akkor használhatom az ingyen 10 óra mobiltv-met, ha előfizetek a 40 órás alapcsomagra?
2011. júl. 6. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!