Apple iPod Classic vagy iPod Touch?
Figyelt kérdés
Classic 160Gb és a Touch 8Gb
melyiket ajánljátok
2011. jún. 27. 23:19
1/10 anonim válasza:
Classic, de sztem nincs olyan nagy különbség legfeljebb az árában
4/10 anonim válasza:
a touch jobban néz ki, de sztem a classicot vedd, mert arra több minden fér rá és olcsóbb is (asszem ...)
5/10 anonim válasza:
A touch-ot vedd. Azzal lehet wifivel netezni, meg rengeteg fasza appet leszedni rá, szóval a touch sokkal többet tud. Viszont a classic elvileg jobban szól, de én nem vettem észre különbséget köztük.
6/10 anonim válasza:
Egyértelmű Touch! Nekem is az van és nagyon jó!
7/10 anonim válasza:
Attólfügg mire kéne.
Ha csak zenéthallgatni akkor Classic,ha meg pl videótni akkor Touch
8/10 anonim válasza:
azért nem vetted észre mert nincs fület hozzá és/vagy nincs megfelelő minőségű fülesed. elmondom: Ég és föld a különbség.
Classicot akkor ajánlom ha nem akarsz játszani...stb csak zene meg film.
9/10 anonim válasza:
hát sennheiser cx300. azért nekem a touch is tökéletes hangzásban, de tudom hogy a classic jobban szól. meg az ios sokat dob a latton
10/10 anonim válasza:
(kicsit kések a válasszal tudom xd)
Én most kaptam nővéremtől névnapomra a használt ipod classicját, mert szerettem volna egy classicot.
Ez 60gb-s, és mivel van egy SE live-m ezért nekem nem játékra meg ilyenekre kell. Ez az első apple termékem+nem is új, de szerintem sokkal szebb mint az iphone/ipod touch és társaik...okos dologban androidot preferálom, de mp4ek között az ipod classic a legszebb szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!