Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tanácsot kérnék mobiltelefonna...

Tanácsot kérnék mobiltelefonnal kapcsolatban? (lent)

Figyelt kérdés

Na szóval azt szeretném kérdezni, hogy olyan max 70.000Ft-ért milyen mobilokat ajánlotok. Ha kérhetném érintős legyen, és ne legyen Nokia.

Előre is köszönöm.

2011. jún. 27. 22:08
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

De most hogy lehet egy X8-at összehasonlítani egy SG Ace-val?

Nem egy kategória!

Ace sokkal jobb az X8-nál!

Ace: 5Mpixeles kamera,vaku(x8 FIXfókuszos),Multitouch,512 mb ram (x8 256)

és még sorolhatnám!

2011. jún. 27. 23:02
 22/28 A kérdező kommentje:
Én elhiszem ezt, csak nem akarok vitát szítani most. Kinek a pap kinek a papné.
2011. jún. 27. 23:04
 23/28 anonim ***** válasza:
samsung galacy ace-t ajánlom,én most vettem meg...szeretem,csak egy bajom van vele, ami nemtudom h baj e...:D
2011. jún. 27. 23:15
 24/28 A kérdező kommentje:
Mi a baj?
2011. jún. 27. 23:21
 25/28 anonim ***** válasza:

nem tudom h normális-e hogy amikor telepítek rá nem lehet engem hívni és én sem tudok hívni senkit? elkezdek hívni valakit elkezdi átirányítani majd kiírja hogy vége...ezt letőltés előtt is csinálta már... és azóta is csinálja valamikor csak 5-ödjére sikerül hívni vele...térerő van rendesen! szerintem be fogok menni azt megkérdezem h ez így jól van-e vagy naj...:D

De ha vlaki tidna segíteni h mitől lehet akkor várom..már kérdét is feltettem ezzel kapcsolatban...:)

2011. jún. 27. 23:31
 26/28 anonim ***** válasza:
de másban mindenben szupeeer:))
2011. jún. 27. 23:32
 27/28 anonim ***** válasza:
Én ennyiért biztos Defy-t vennék.
2011. jún. 27. 23:45
 28/28 anonim ***** válasza:

kajak az ember azért ne vegyen drága telefont mert leejti, eltörik stb és akkor kisebb a kára??? Érdekes gondolkodás -.-"

Nekem volt x8am azon se volt egy karc, most 3GS-em van és azon sincs egy karc se. Ha az ember vesz valamit drágán általában megbecsüli és vigyázz rá nem egyből arra gondol ha leejti mekkora lesz a kára. -.-"

Am az ace jó kis telefon, ismerősőmnek van és azt mondta a kamerája meglepően jó sokkal rosszabbra számított a teszt képek alapján is. Szerintem jó választás lehet, ha a defy nem tetszik (nekemse mondjuk -.-")

2011. jún. 28. 06:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!