Milyen androidos telefont vegyek?
Figyelt kérdés
Már régóta akartam magamnak egyet. Most elhatároztam, nem várok tovább! Adok egy pár példát, ami sztem jó: Samsung Galaxy S, HTC Sensation, LG Optimus Black / 2X.2011. jún. 27. 20:11
1/9 anonim 

válasza:

Nekem Sony Ericsson Xperia X8-am van és nagyon szeretem, sőt, IMÁDOM!!!
2/9 anonim 

válasza:

Mindenképpen Galaxy S
Vagy az új Black
3/9 anonim 

válasza:

samsung galaxy s2 vagy a htc sensation vagay sony ericsson arc
4/9 anonim 

válasza:

Tehát akk. az előző a HTC-t mondja mert az S2-t sem, az ericsson-t sem írtad :DD
AZ Galaxy S
5/9 anonim 

válasza:

Galaxy S 80 körül megy
Optimus 90
Sensation 140
Az utóbbi kettőben van kétmagos proci, a Samunak és az Optimusnak AMOLED kijelzője van, ami sokkal jobb mint a HTC féle LCD.
Én Galaxy S-t használok és nagyon meg vagyok vele elégedve - tavaly nyáron még 130-ért vettem, és szerintem annyit is megért, de ha most, ezeken az árakon kéne választanom, akkor egyértelműen az Optimus 2X.
6/9 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat! még várom a következőket, de ahogy hallom a samsung galaxy s nagyon bejön mindnkinek! valószínű, hogy azt fogom megvenni, nem fogom megbánni???
2011. jún. 28. 10:46
7/9 anonim 

válasza:

A SZAMSUNG SZ*RT SE ER NE VEGYEL SAMSUNGOT
9/9 anonim 

válasza:

Aki "szarozza" a Samsungot az kb 2 éve le van maradva a telókkal. amúgy, galaxy s-t vegyél. De, ha 140 a HTC, akkor S2-t vegyél inkább, mert az veri a többit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!