Hová tüntek a képeim a Nokia C3-ról?
Figyelt kérdés
Egyik nap még megvannak másnap meg sehol. Kb 1000 kép. Járt már más is így ?2011. jún. 27. 17:48
1/5 anonim válasza:
Én már jártam így a Sony W205-mmel.. :-( Egyik nap rajta volt 40 kép másik nap meg 0.. Aztán kikapcsoltam utánna bekapcsoltam, és vissza tértek rá a képek.. Azóta új telefonom van, és nagyon remélem hogy ez nem fogja azokat a dolgokat csinálni.. Ajánlom neked is figyelmedbe hogy kapcsold ki meg be.. Nem lehet hogy valaki kitörölte??
2/5 anonim válasza:
Ha 4gb-os memóriakártyán vannak a képek, akkor lehet ilyen. Próbáld meg frissíteni a szoftvert.
3/5 A kérdező kommentje:
ki be kapcsoltam .. kivettem a kártyát ..és még nincsenek meg a képek.. amugy 2 Gigás a kártya
most azon töröm a fejem hogy lehet a gépbe kéne betenni .. kártyaolvasóba...
2011. jún. 27. 18:07
5/5 anonim válasza:
Ha van Notebookod, akkor valószínűleg van benne kártyaolvasó, ami kezel SD kártyát.
A telefonba mikro sd van, ezért azt be kell tenni először egy SD adapterbe, de ha van a telefonhoz adatkábel, akkor egyszerűbb azzal megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!