Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek az okostelef...

Mi a véleményetek az okostelefonokról?

Figyelt kérdés
én eddig nem sok jót hallottam róluk!!!
2011. jún. 27. 17:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
én azt hallottam h rengeteg internet számlát csinál akkor is ha nem használják az internetet!!!
2011. jún. 29. 15:03
 12/14 anonim ***** válasza:
csak a lowoknál, akik nem tudják hogy kell letiltani a netet.
2011. jún. 29. 15:37
 13/14 Gugu Gabor ***** válasza:

Igen ez igaz ha nem olvasod el a használati útmutatót.

Gyakorlatilag elég egyszerűen le lehet kapcsolni a hálózati adatforgalmat és onnantól nincs számla.

Ha figyelmetlen vagy akkor tényleg tudnak ilyet, de a ki/be kapcsolás nálam kb 3mp.

És ha nem akarsz mobilnetet használni akkor alternatíva ként még mindig ott a wifi netezésre.

2011. jún. 29. 15:45
 14/14 anonim ***** válasza:
az a véleményem hogy nincs szükségem rájuk.Eleve az érintőképernyőtől rosszul vagyok.Nem érzem a gombokat nem tudok vakon gépelni,folyamatosan oda kell nézni és becélozni ami kocsiban vagy buszon örületbekerget..Gps mp3 ,vidójátszó ,játékok,netböngésző wifi emailkliens meg zárt oprendszerű telókban is van és azokra is lehet kis progikat telepíteni pl könyvolvasó.Viszont nem fagynak nem merülnek le félnap alatt és nem kell folyamatosan karbantartani őket.
2011. szept. 18. 18:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!