Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Magyar lehet vajon az iphone 3gs?

Magyar lehet vajon az iphone 3gs?

Figyelt kérdés

A t-mobilnál szertném megvenni de a nyelvek között nincs magyar. De viszont iOS 4.0 szoftver van rajta, utána is néztem és abba kell lenni e magyar nyelvnek.

de akkor vajon miért nem irták ki a tulajdonságainál:

[link]

Mert ha nem magyar akkor más telefon után nézek

Elöre is kösz a válaszokat

2011. jún. 27. 16:22
 1/10 anonim ***** válasza:
de van benne magyar nyelv támogatás. nekem a 4.2.1 van fent, de már az előzőben is volt ungarise opció
2011. jún. 27. 16:26
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a választ

Akkor holnap meg is veszem :)

2011. jún. 27. 16:37
 3/10 A kérdező kommentje:

Amugy mi a véleményed a telefonrol???

Jo-rossz tulajdonságai??

2011. jún. 27. 18:47
 4/10 bp1985 ***** válasza:

Jó: Egyszerű, mint az egyszeregy, vékony, jól néz ki.

Hátrány: itunes nélkül semmit nem tudsz rárakni, jailbrake nélkül korlátozva van minden, így csak az appstore-ból tudsz vásárolni, nálam a nokia kihangosítóval folyamatosan összeakadt (más telefonjaim nem). Nagyjából ennyi.

Ha nem az ios lenne rajta, még a mai napig meglenne.

2011. jún. 27. 20:03
 5/10 A kérdező kommentje:
appstore-ból miket lehet venni?? pénzért??
2011. jún. 27. 20:13
 6/10 bp1985 ***** válasza:
Igen, az fizetős. Van ami olcsó, de van ami elég drága. Mindenféle játékot, meg alkalmazásokat.
2011. jún. 27. 21:23
 7/10 anonim ***** válasza:

sztem nagyon jó telefon, de a kamerája nem jó.

itunes csak bütyküléssel lehet kiváltani (de sztem te azért ahhoz nem értesz), bár az itunes sem egy ördöngősség.rengeteg ingyen alkalmazás és game van rá az appstoreban ami az apple alkalmazásboltja. de sztem ha már telik egy ilyen telefonra, ne legyen már gáz konkrténa 200Ftért venni egy pár progit meg játékot.merthogy kb annyiba kerülnek,nagyrészük. persze van 5 eurós is, egyszer azt is ki lehet fizetni, h pc szintű játékkal játszon az ember a mobilján.

nekem iphone4-em van január óta és nagyon szeretem. már laptopot is alig használok, nekem felváltotta minden egyéb kütyümet. bár hozzá kell tenni, h nem vagyok finnyás se fényképezés minősége okán, sem minőségi zenehallgatás sem kell,meg nagyobb e book reader nélkül is megvagyok.

2011. jún. 28. 09:23
 8/10 anonim ***** válasza:

IGEN

updateolod a szoftot IOS 4.3.3-RA ES be mesz settings -general-internation (vagy language)es ot kivalasztod hogy magyar

2011. jún. 28. 12:59
 9/10 anonim ***** válasza:
IOS 4-gyel magyar lesz, de én inkább kicsit gyűjtenék még és iPhone 4et vennék
2011. jún. 29. 19:52
 10/10 A kérdező kommentje:

Most nem nagyképüségböl mondom de megtudnám venni a 4 et is csak az nekem valahogy nem tetszik, 3gs-nek meg olyan jo formája van,és sokkal kézbeállob.

A 4 meg olyan kocka alaku nem jo a fogása tegnap néztem a saturnba.

2011. jún. 29. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!