Érdemes iPhone 4 et venni júliusban, vagy várjam meg az 5 öst?
ööö nincs 8gigás iphone 4. csak 16 és 32 gb.
attól függ mennyi pénzed van rá. sztem a 4 is kielégíti egy átlagfelhasználó minden igényét, gyönyörű kijelző, rengeteg game (én sokat játszom), jó ebbok olvasó, ha nem vagy finnyás akkor jó a kamerája is stb.jó benne a gps is.
az 5 sztem iszonyat drága lesz az 1 egy évben, tuti a duplamag (ami jól hangzik, de a gyakorlatban nem mész vele semmire, mert az alkalmazások még az 4es hardverét sem nagyon aknázzák ki így csak kb a tudat marad h dejó mert 2 magom van!).
nekem a 4es megfelel teljesen, nyúzom rendesen, már lapotopot sem nagyon használok mellette.
én azért nem váltanák az 5ösre, mert az 5-ös szoftverfrissités a 4esre is elérhető lesz, a hardver oda fog verni, meg a kamera is, de nem lehet kihasználni, mert amig csak angry birds szintű játékok vannak addig mind1 h melyik kijelzőn nézem.
persze van 1-2 komolyabb grafikájú game,de az a gáz h van v 20 db belőle és hát az lássuk be az nem választék...
szóval sztem kártyafüggetlen 4est vegyél az jobban megéri. persze az ötöstől meg majd lehet mondani h hááát hűűha nekem már 5ös van.
Szerintem érdemes,főleg hogy most Amerikában függetlent lehet venni kb 110ért.Ha meg annyira megtetszik az iPhone 5 akkor eladod az iPhone 4-et és kis ráfizetéssel veszel iPhone 5öt:)Én is így tervezem
(Amúgy valószínű hogy az új iPhone az nem iPhone 5 néven lesz,hanem 4S néven, mint 2009ben a 3G S)
Azért azt is fontolóra kell venni hogy az 5 vajon mennyivel fog többet tudni hardverileg mint a 4?
Lehet én vagyok maradi de így hirtelen nem látok semmi olyan irtózatosan nagy ugrást hogy érdemes legyen 5-öt venni.
Mondjuk ez igaz a többi gyártóra is úgy látom kicsit mindenki megállt gondolkozni hogy akkor hogyan is tovább. Persze teljesítménybe nőnek a cuccok, de félek hogy ez megint az aksi rovására fog menni.
Szerintem az egyetlen ok várni az 5 re az az hogy lehet lejebb viszi a 4 árát.
2 magos lesz és 8megapixeles kamera meg talán egy kicsit nagyobb kijelző. Én úgy tudom ezek biztos lesznek. Lesz egy másik olcsóbb iPhone 4 is azt mondják. Ugyanannyit fog tudni kb lehetz egy kicsit kevesebbet de olcsóbb lesz. Olyan 300-400 dollár körűl.szerintem várj az 5-re. Ha meg nem jó akkor addigra úgyis megy le még a 4 ára. Na meg ott lesz a másik olcsóbb iPhone 4 model a 4S.
Mobilarénáról van az olcsóbb iPhone4-es információm.
Szerintem várd meg.
Idén nem lesznek 200-300k körül.
Ha az iPad2nél megtörtént szerintem van esély rá hogy nálunk is az Europai starttal egyidőben jön az iPhone 4.
Az iPad 2 hiába lett dual-coreos még olcsóbban is érkezett, a legkisebb modell is 8000 forinttal olcsobb volt mint az iPad 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!