Samsung Galaxy I5800 vagy Sony Ericsson Xperia X8 a jobb?
Figyelt kérdés
Most forinttal olcsóbb a Xperia.. adatokban nem igen láttam különbséget annyit hogy az egyikben a-gps a másikban meg eGPS (nem tudom hogy mi a különbség)de pl mik a hibái miylen gondok vannak velük stb..2011. jún. 26. 19:36
1/4 anonim 

válasza:

A Samsung jobb.
Nagyobb a kijelzője bár kisebb a felbontása csak egy kicsivel ami nem igazán észrevehető.
Van rá hivatalos 2.2-es rendszer.
Jobb teljesítményű aksi.
A Galaxy-ban van multitouch. Stb..
2/4 hurikan23 

válasza:

A galaxy-ban viszont nincs grafikus gyorsítás.
3/4 A kérdező kommentje:
mostanság le vagyok maradva ilyen téren a grafikus gyorsítás mit takar?
2011. jún. 26. 20:58
4/4 anonim válasza:
alapból x8 ahogy észrevettem viszont de szerintem a galaxy 3 jobb op. rendszerrel ütné bár lehet garancia veszteség is(nekem is galaxym van bár én még nem tettem vele semmit de ha találok egy gyorsító módot v vmit akkor fel is teszem ha nem vesztem a garanciát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!