Motorola defyről vélemények? Magyarosítható?
Figyelt kérdés
sziasztok!
Vennék vodánál egy motorola defy-t 40k ért de nincsen rajta magyar menü hogy lehet azt rádobni meg androidot fejleszteni ? :O
Eddig nokia 5800 ám volt ő 1xü volt így kicsit az androidtól félek! Tippek trükkök beállításokra?
És mik a tapasztalatok a defy vel kapcsolatban ?
Ha hosszu lenne írj nekem egy emailt a hajdukdeen@gmail.com ra :D Előre is várom a válaszotokat köszönöm!
2011. jún. 26. 19:26
1/4 anonim válasza:
Egy nulla a teló!
Üdvözlettel: Stephen Elop
2/4 A kérdező kommentje:
Ez a válasz is egy NAGY NULLA volt legalább kifejthetnéd! Nem igen vagyok kint evvel a vízből de azért köszi!
2011. jún. 26. 22:28
3/4 anonim válasza:
Remek telefon, egy ideje már ez van nekem. 2-3 naponta nekem igényel 1 restartot, mert látványosan belassul esetleg le is fagy. Magyar menüt fordíthatsz rá, de szerintem a 2.2-es frissítés már tartalmazni fogja. Mellesleg én 16 éves vagyok, angoltudásom kb alapfok és nem találtam eddig olyan részt a telefonban, amit ne értettem volna meg. Androidtól ne félj, nem harap. :) Kedves operációs rendszer, pár nap gyakorlás és tuti menni fog már! :) Sok sikert!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2011. jún. 27. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!