SE Xperia X10 Mini pro telefonon hova menti a fájlokat a gépről?
Olvastam rengeteg bejegyzést az interneten. De bármit is teszek bármelyik mappába, a telefonon sehol se találom, ajánlották hogy telepítsek fájlkezelőprogramokat a telefonra, letöltöttem netről, ráraktam a telóra, aztse találom. lehet telefonos internettel kéne letöltenem?
mert semmit sehol se találok :S pedig megpróbáltam már mindenhogy. mit csináljak?
igen a mobilodról kell letöltened a file kezelőt (a mobilod marketjéből) onnan azonnal telepíti.
vagy itt is kiválaszthatod hogy mit akarsz letölteni rámész hogy install és a telefonon automatikusan elindul a letöltés persze e hez netkell
bocs a linket kifelejtettem
A fájlkezelőt a netről (market) kell letöltened, ha a telón nincs neted vagy nincs otthon wifi-d, akkor keress egy nyílt wifi hálózatot és töltsd le ott a fájlkezelőt a marketről.
A legjobbak:
File Expert
Astro
Beállítások - fiókok és szinkronizálás.
Itt lennie kell egy gmail-es fióknak, szinkronizálás legyen bekapcsolva, ha nincs gmail fiók akkor fiók hozzáadása gomb.
Ha a netről töltöd le akkor egy ideig eltarthat amíg szinkronizál, kb. néhány perctől - 10-15 percig.
Próbáld meg a telefonon lévő marketet használni.
Van egyáltalán gmail címed?
Ha van akkor a beállítások - fiókok résznél a fiók hozzádásánál azt kell megadni a google-t választva.
Ha nincs gmail címed akkor regisztrálj:
mail.google.com
Ha így sem megy akkor marad a gyári beállítások visszaállítása: beállítások - adatvédelem.
Újraindítás után állítsd be a gmail címedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!