Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy s2 vagy iphone 4?

Samsung galaxy s2 vagy iphone 4?

Figyelt kérdés

melyiket vegyem?

melyik a gyorsabb és a jobb?

és miért?

2011. jún. 26. 16:49
1 2
 1/14 anonim válasza:
samsung galaxy s2
2011. jún. 26. 16:51
 2/14 anonim ***** válasza:
iPhone 4 a jobb, szebb, gyorsabb.
2011. jún. 26. 17:06
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
nokia 1110.
2011. jún. 26. 17:08
 4/14 anonim ***** válasza:

Tudtad, hogy van kereső az oldalon? Bal oldalon lent...

Használd! Rengeteg ilyen kérdés van már...

2011. jún. 26. 17:15
 5/14 anonim ***** válasza:
s2 mert sokkal újabb és 2 magos, optimizálatlan de akkor is 2x 1ghz van benne, iphone4 egy generációval régebbi, persze az 5 majd überelni fogja az s2-t
2011. jún. 26. 17:39
 6/14 anonim ***** válasza:
71%
benchmark-ba az s2 tuti lealázná az iphone-t. viszont a rendszer optimalizációja az már más kérdés. szerintem majdnem egyforma gyorsak, bár böngészbe az s2 beelőzi, meg ott a nagyobb kijelző is előny.
2011. jún. 26. 18:13
 7/14 anonim ***** válasza:
44%
*böngészésben
2011. jún. 26. 18:13
 8/14 anonim ***** válasza:
Kérdező - ezt már csak te tudod! Ha teheted, próbáld ki mind a kettőt és csak aztán dönts el, hogy melyiket vegyed.
2011. jún. 27. 00:01
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha te akarsz lenni a menő manó akire felnéznek, akit gazdagnak titulálnak, akinek előre köszön mindenki, akkor Iphone 4!
2011. jún. 30. 21:38
 10/14 anonim ***** válasza:
88%

Utolsó neked tuti nem volt és nem is lesz iphoneod...mert egy suttyó felfogásod van.

on: HA most veszel telefont akkor az sgs2-t ajánlom. ha ráér még ajánlom , hogy várd meg az i5 öt .

A telefonok nagyából ugyanolyan jók , csak az op rendszer amiben megoszlanak a vélemények nem a teljesitményben. A teljesitményre fogják hogy mért rosz az iphone. MIközben a sok hülye csak nem ért az iOS rendszerhez. Próbálj ki szerintem egy androidost. Meg egy iOSt. Végül mérlegelj melyik komfortosabb melyik rendszer stilusa tetszik jobban. Én például windows-os vagyok de igy is jol lehet használni az iphoneom attol függetlenül , hogy teljes mac komp. van benne. Szóval én csak ajánlani tudom mind2-t nem csak az iphonet bár én eddig csak 1hétig voltam s2 tulaj amikor teszteltük. Igaz azért lehet kicsit szimpatikusabb a samsung mert ujjabb készülék. A szifon 5 biztos odafogja verni az összes piacon lévő terméket. Bár szerintem igyis a top 5 ben van.

2011. jún. 30. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!