Samsung galaxy s2 vagy iphone 4?
melyiket vegyem?
melyik a gyorsabb és a jobb?
és miért?

Tudtad, hogy van kereső az oldalon? Bal oldalon lent...
Használd! Rengeteg ilyen kérdés van már...

Utolsó neked tuti nem volt és nem is lesz iphoneod...mert egy suttyó felfogásod van.
on: HA most veszel telefont akkor az sgs2-t ajánlom. ha ráér még ajánlom , hogy várd meg az i5 öt .
A telefonok nagyából ugyanolyan jók , csak az op rendszer amiben megoszlanak a vélemények nem a teljesitményben. A teljesitményre fogják hogy mért rosz az iphone. MIközben a sok hülye csak nem ért az iOS rendszerhez. Próbálj ki szerintem egy androidost. Meg egy iOSt. Végül mérlegelj melyik komfortosabb melyik rendszer stilusa tetszik jobban. Én például windows-os vagyok de igy is jol lehet használni az iphoneom attol függetlenül , hogy teljes mac komp. van benne. Szóval én csak ajánlani tudom mind2-t nem csak az iphonet bár én eddig csak 1hétig voltam s2 tulaj amikor teszteltük. Igaz azért lehet kicsit szimpatikusabb a samsung mert ujjabb készülék. A szifon 5 biztos odafogja verni az összes piacon lévő terméket. Bár szerintem igyis a top 5 ben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!