Nokia 5230 ra valahogyan lehet wifit rakni? Ha igen hogy?
Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 15:29
1/10 anonim válasza:
igen lehet. Ha használnád a keresőt tudnád, mert sok ilyen kérdés van. Le lehet tölteni, bluen át lehet küldeni, végső esetben egy haver mms ben is átküldheti neked.
2/10 anonim válasza:
ez engem is érdekelne...
nem jár garanciavesztéssel?
és ezentúl ingyen netezek wifin?
3/10 anonim válasza:
sajnos a keresővel nem találtam semmit:(
4/10 anonim válasza:
A WiFi egy hardver a telefon belsejében, nem lehet rá letölteni, belerakni.Ezt max akkor lehet belerakni, amikor épp gyártják le a telefont.
5/10 anonim válasza:
Nem találtál semmit mi? Az érdekes mert maximum két naponta megkérdezi valaki ezt a hihetetlenül nagy baromságot! Értsétek már meg a wifi olyan mint a telefonnak bármelyik része, gombaji, akksija bármilye egy kézzel fogható valami és nem szoftver!
6/10 anonim válasza:
Csak ifrán lehet küldeni az meg nincs rajta szóval nem lehetséges...
Vagy felhívod a 1799-et és át küldik neked telepatikusan.
7/10 bp1985 válasza:
Mondd kedves kérdező. Te szoktál e gondolkodni? Mert szerintem nagyon nem...
8/10 anonim válasza:
Igen, lehet rá rakni, csak vigyázz, le ne essen!!!
9/10 anonim válasza:
Bluetooth-on keresztül oldható meg, de csakis Wifi képes Nokia készülékről. Ha a spanodnak van pl. egy C5-03 típusú telefonja, akkor menni fog.
10/10 anonim válasza:
a szolgáltatódtól kérheted az aktiválást. A számukra elküldöd sms ben a +wifi kódot és onnantól lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!