Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy mini vagy...

Samsung Galaxy mini vagy Galaxy 3? (LENT)

Figyelt kérdés
A 3 nekem jobban tetszik, de az eladó szerint a mini jobb lenne, mert fejlettebb az androidja. Ezért érdemes a másikat (minit) venni? Oké, h az játsza a flasch videókat (ez mit takar? :D) meg lehet vele skypolni, de... :/
2011. jún. 26. 13:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem Galaxy 3 !! A mininek tré a kijelző felbontása, és nincs benne multi touch, ezért elég sz*r a netezés vele. De szerintem a 3-asra is fog kijönni android 2.2, ha máshogy nem, felteszel egy nem hivatalos romot.
2011. jún. 26. 13:51
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Oké, h az játsza a flasch videókat

Egyik se játsza le a flash videókat, mert hiába támogatja a 2.2 a flash-t a proci miatt akkor se lesz.

meg lehet vele skypolni, de... :/

Mindkettőn lehet skypolni.

A mini szerintem szebben néz ki, a de a 3-at jobbnak tartom. De ha tudsz szerezni valahonnan egy Gio-t az még jobb lenne.

2011. jún. 26. 14:23
 3/10 A kérdező kommentje:
köszi :)) Néztem a giot, de az már drágább, és annyiért nem szívesen vennék telefont
2011. jún. 26. 18:25
 4/10 hurikan23 ***** válasza:
100%

Ha esetleg játszani is akarsz akkor viszont a galaxy mini jobb, mert a galaxy 3-ban nincs grafikus gyorsítás.

A mini-nek viszont gyenge a kijelzője.

2011. jún. 26. 19:03
 5/10 A kérdező kommentje:
játszani persze, hogy akarok, de nem csak arra kell. Egy átlag telóban van ilyen gyorsító izé?
2011. jún. 26. 19:34
 6/10 hurikan23 ***** válasza:
100%

A galaxy mini-ben van, de a 3-as ban nincs. A mini-nek viszont gyenge a kijelzője. Azon sok olyan játék nem fut amit a fejlesztője nagyobb felbontásra írt meg, mint a 240*320. Ezeket a marketről nem is tudod letölteni.

Sony Ericsson Xperiakban van az X8-ban és az x10-ekben is.

Van ZTE blade-ben pl. ami még ebben az árkategóriában van.

2011. jún. 26. 19:41
 7/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! Játszani annyit akarok rajta, hogy néha elűzzem az unalmat. Ehhez például Doodle jump, meg ilyen egyszerűek. :D :))
2011. jún. 26. 21:09
 8/10 hurikan23 ***** válasza:
100%
A grafikus gyorsítás hiánya azért nem csak a játékoknál fog megmutatkozni, hanem minden olyan alkalmazásnál ami azt igényli.
2011. jún. 26. 23:13
 9/10 anonim ***** válasza:
25%
kedves elso a miniben h ne lenne multi touch? ha nem ertesz hozza ne beszelj rola. kosz. minire szavazok nekem is van egy.
2011. júl. 19. 20:56
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

xd ez jóvolt nincsbenne multi touch:D

Látszik hogy életetdbe nemláttál olyan telefont

2011. aug. 4. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!