Hol lehet beállítani? (Lenn)
Nem támogatja a samsung galaxy ace-em a belső memória tallózását...hogy tudom megoldani??
És amiket feltelepítettem a telóra azokat hogy tudom a belső memóriáról az sd kártyára tenni?
az app2sd-t leszedtem h kell hazsnálni??
Sürgős lenne...
Előre is köszi

Nem támogatja a samsung galaxy ace-em a belső memória tallózását...hogy tudom megoldani??
Ezt hogy érted? Van rajta fájlkezelő, azzal lehet a belső memóriában is mászkálni.
És amiket feltelepítettem a telóra azokat hogy tudom a belső memóriáról az sd kártyára tenni?
Settings->Appilication->Appilication manager és itt kiválasztod az alkalmazást és ha támogatja az áthelyezést akkor lesz egy olyan, hogy Move to card
az app2sd-t leszedtem h kell hazsnálni??
Elég egyszerű. Elindítod a program lefut és kilistázza, hogy mi az amit át tudsz helyezni a kártyára. Aztán neked már csak annyit kell csinálnod, hogy rájukböksz és Move to card.
Igazából ez full ugyanaz mint ha az előbb említett módon az apilication manager-ből csinálnád, de így legalább nem kell végéginézni egyenként az alkalmazásokat, hogy melyiket lehet és melyiket nem lehet átteni.
kösziii...:)
Nem támogatja a samsung galaxy ace-em a belső memória tallózását
-ezt úgy értem,h nem tudom megnyitni a samsung kiesbe...csak az sde kártyát...

Szerintem az android egyszerre nem tudja kezelni a wifi és a gsm forgalmat (hívás). Ezt én arra alapozom, hogy amikor wifin netezek vagy épp a Marketet használom és hívnak bontja a wifi kapcsolatot. Ha simán wifi hálózatra vagyok kapcsolódva de nem használom akkor viszont nem bontja amikor hívok. Úgy látszik nálad a wifi kapcsolat élvez elsőbbséget és ezért nem azt bontja hanem egyszerűen nem enged hívást fogadni valamint kezdeményezni.
Ezzel kapcsolatban csak annyit tudok tanácsolni, hogy írja a Samsungnak. Hátha már ők is tapasztalták ezt és dolgoznak a megoldáson. Ha így van akkor remélhetőleg egy frissítés keretében jön majd a megoldás.
köszi szépen...
és hol tudok írni a samsungnak?
a samsung.hu-n valahol??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!