Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol lehet beállítani? (Lenn)

Hol lehet beállítani? (Lenn)

Figyelt kérdés

Nem támogatja a samsung galaxy ace-em a belső memória tallózását...hogy tudom megoldani??

És amiket feltelepítettem a telóra azokat hogy tudom a belső memóriáról az sd kártyára tenni?

az app2sd-t leszedtem h kell hazsnálni??

Sürgős lenne...

Előre is köszi

2011. jún. 26. 13:46
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem támogatja a samsung galaxy ace-em a belső memória tallózását...hogy tudom megoldani??

Ezt hogy érted? Van rajta fájlkezelő, azzal lehet a belső memóriában is mászkálni.

És amiket feltelepítettem a telóra azokat hogy tudom a belső memóriáról az sd kártyára tenni?

Settings->Appilication->Appilication manager és itt kiválasztod az alkalmazást és ha támogatja az áthelyezést akkor lesz egy olyan, hogy Move to card

az app2sd-t leszedtem h kell hazsnálni??

Elég egyszerű. Elindítod a program lefut és kilistázza, hogy mi az amit át tudsz helyezni a kártyára. Aztán neked már csak annyit kell csinálnod, hogy rájukböksz és Move to card.

Igazából ez full ugyanaz mint ha az előbb említett módon az apilication manager-ből csinálnád, de így legalább nem kell végéginézni egyenként az alkalmazásokat, hogy melyiket lehet és melyiket nem lehet átteni.

2011. jún. 26. 14:13
 2/8 A kérdező kommentje:

kösziii...:)

Nem támogatja a samsung galaxy ace-em a belső memória tallózását

-ezt úgy értem,h nem tudom megnyitni a samsung kiesbe...csak az sde kártyát...

2011. jún. 27. 11:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Ja, hát igen. Az android nem szereti ha külső programból mászkálnak a belső memóriába szóval ez nem az Ace "hibája" hanem dirket ilyen az android. De a My phone explorerrel ez is megy. Vagy a telón lévő fájlkezelővel.
2011. jún. 27. 12:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Kösziii
2011. jún. 27. 23:08
 5/8 A kérdező kommentje:
Még az lenne a kérdésem (látom értessz hozzá) hogy az normális hogy amikor telepítek rá nem lehet engem hívni és én sem tudok hívni senkit?elkezdek hívni valakit elkezdi átirányítani majd kiírja hogy vége...ezt letőltés előtt is csinálta már...ez baj mit csináljak vigyem vissza? és azóta is csinálja valamikor csak 5-ödjére sikerül hívni vele...térerő van rendesen!
2011. jún. 27. 23:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem az android egyszerre nem tudja kezelni a wifi és a gsm forgalmat (hívás). Ezt én arra alapozom, hogy amikor wifin netezek vagy épp a Marketet használom és hívnak bontja a wifi kapcsolatot. Ha simán wifi hálózatra vagyok kapcsolódva de nem használom akkor viszont nem bontja amikor hívok. Úgy látszik nálad a wifi kapcsolat élvez elsőbbséget és ezért nem azt bontja hanem egyszerűen nem enged hívást fogadni valamint kezdeményezni.

Ezzel kapcsolatban csak annyit tudok tanácsolni, hogy írja a Samsungnak. Hátha már ők is tapasztalták ezt és dolgoznak a megoldáson. Ha így van akkor remélhetőleg egy frissítés keretében jön majd a megoldás.

2011. jún. 27. 23:50
 7/8 A kérdező kommentje:

köszi szépen...

és hol tudok írni a samsungnak?

a samsung.hu-n valahol??

2011. jún. 28. 22:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Ja
2011. jún. 28. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!