Ezt aktiválni kell? segítség?
Figyelt kérdés
most lettem előfizetéses. 2év hűséget vállaltam mobilinternetre is. na most nekem az lenne a gondom,hogy netezni mégis csak wifin keresztül tudok. szóval mintha ez a megrendelt netem,amiért havonta fizetni fogok meg se lenne. ezt külön kell még aktiválni? vagy életbe lépett csak én nem tudom hogyan kell használni? ha aktiválni kell,akkor hogyan?2011. jún. 26. 12:36
1/5 anonim 

válasza:

Lehet, hogy várni kell egy kicsit, hogy aktiválják, de az is lehet, hogy Te nem tudod, hogy mit kell csinálni.
A szoftverét feltelepítetted?
2/5 anonim 

válasza:

az ügyfélszolgálat repesve várja a hívásod
3/5 A kérdező kommentje:
nem telepítettem fel,de azt se tudom mit kell.
legnagyobb problémám egyébként az,hogy nem tudok belépni facebookra ingyen. hiába írom be az alapböngészőbe,amit kell. pedig nagy szükségem lenne rá..:( nem tudnátok ebben segíteni?
2011. jún. 26. 13:08
4/5 kolo 

válasza:

Ekkora szükséged van a kék közösségi portálra? :) Na szóval. Pontosan mikor lettél előfizus? Mert kb fél óra és egy nap közötti idő, amíg átfut a rendszeren az aktiváció. És a lényeg, ha van előfizetésed, és érvényes, csak akkor tudsz facebookozni. Amíg nem él, addig meg se próbáld, mert nem fog menni. Ha már kéne tudnod csatlakozni a netre, akkor nézd meg, hogy a csatlakozási pontok (APN) menüpontnál mi van. Én vodás vagyok, nem "trémobilos", így nekem annak kell lennie, hogy vodafone.internet.net, neked valami ilyesmi, csak a t nevével. Ha ez okés, akkor lehet, hogy náluk van valami gebasz, szóval akkor ügyfélszolgálat.
5/5 A kérdező kommentje:
elég nagy szükségem lenne rá,mert barátommal nagy részt így tudunk kommunikálni.:( ha nem vagyok otthon.
csütörtökön lettem előfizus,akkor szállították ki a telot,de csak pénteken sikerült aktiválni a kártyát. viszont hiába írom be az origoba az ingyen facebookos linket,nem működik.:(
2011. jún. 26. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!