Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ezt aktiválni kell? segítség?

Ezt aktiválni kell? segítség?

Figyelt kérdés
most lettem előfizetéses. 2év hűséget vállaltam mobilinternetre is. na most nekem az lenne a gondom,hogy netezni mégis csak wifin keresztül tudok. szóval mintha ez a megrendelt netem,amiért havonta fizetni fogok meg se lenne. ezt külön kell még aktiválni? vagy életbe lépett csak én nem tudom hogyan kell használni? ha aktiválni kell,akkor hogyan?
2011. jún. 26. 12:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy várni kell egy kicsit, hogy aktiválják, de az is lehet, hogy Te nem tudod, hogy mit kell csinálni.

A szoftverét feltelepítetted?

2011. jún. 26. 13:04
 2/5 anonim ***** válasza:
az ügyfélszolgálat repesve várja a hívásod
2011. jún. 26. 13:06
 3/5 A kérdező kommentje:

nem telepítettem fel,de azt se tudom mit kell.

legnagyobb problémám egyébként az,hogy nem tudok belépni facebookra ingyen. hiába írom be az alapböngészőbe,amit kell. pedig nagy szükségem lenne rá..:( nem tudnátok ebben segíteni?

2011. jún. 26. 13:08
 4/5 kolo ***** válasza:
Ekkora szükséged van a kék közösségi portálra? :) Na szóval. Pontosan mikor lettél előfizus? Mert kb fél óra és egy nap közötti idő, amíg átfut a rendszeren az aktiváció. És a lényeg, ha van előfizetésed, és érvényes, csak akkor tudsz facebookozni. Amíg nem él, addig meg se próbáld, mert nem fog menni. Ha már kéne tudnod csatlakozni a netre, akkor nézd meg, hogy a csatlakozási pontok (APN) menüpontnál mi van. Én vodás vagyok, nem "trémobilos", így nekem annak kell lennie, hogy vodafone.internet.net, neked valami ilyesmi, csak a t nevével. Ha ez okés, akkor lehet, hogy náluk van valami gebasz, szóval akkor ügyfélszolgálat.
2011. jún. 26. 13:23
 5/5 A kérdező kommentje:

elég nagy szükségem lenne rá,mert barátommal nagy részt így tudunk kommunikálni.:( ha nem vagyok otthon.

csütörtökön lettem előfizus,akkor szállították ki a telot,de csak pénteken sikerült aktiválni a kártyát. viszont hiába írom be az origoba az ingyen facebookos linket,nem működik.:(

2011. jún. 26. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!