Ez mit jelent ha bekapcsolom, hogy?
Figyelt kérdés
csomagkapcs. használata. mobilhálózaton történő adathozzáférés engedélyezése.
meg kiírja h további adatokat számíthatnak fel.
2011. jún. 26. 11:00
1/6 anonim 

válasza:

Ha nem akarsz csillagászati számlát, tiltsd le a mobilnetet, hogy csak wifire csatlakozzon.
2/6 A kérdező kommentje:
de csak így engedett be az ingyen facebookra,amit az sms-en keresztül nyitottam meg.
egyébként meg előfizetéses vagyok és fizetek havi 1000ft-ot 100mega netért,meg a díjcsomagomhoz is tartozik 40mega és elvileg nincs túlforgalmazási díj.
de nem jön be az ingyen facebook. beírom google search-be és nem hozza be,mert folyton wifire akar csatlakozni,de annak meg semmi értelme,mert ha pl. buszon ülök,akkor nem tudok felnézni facere. nekem meg ez lenne a lényeg.
mit csinálhatnék hogy működjön?
2011. jún. 26. 11:28
3/6 kolo 

válasza:

Ha van adatforgalmad, akkor okés. Kapcsold ki a wifit, engedélyezd az adatforgalmat, és máris tudsz netezni.
4/6 A kérdező kommentje:
na igen,tegyük fel,hogy bekapcsolom. ennél a mobil net csomagnál elvileg nincsen túlforgalmazási díj sem. és mondjuk ha a facebookot az sms-ből nyitom meg,ami alapból ingyenes,akkor tényleg ingyen is netezek,meg a face is ingyen? (mert a netért ugye havonta fogok fizetni fix összeget)
2011. jún. 26. 13:45
5/6 anonim 

válasza:

rosszul tudod
Telenornál van a 1000 ft 100mb net
T-mobilnál van ingyen facebook
6/6 A kérdező kommentje:
hát ha megkötöttem a szerződést t-mobilenál,akkor csak tudom,hogy miről szól. 2év hűséget vállaltam előfizetésre,meg 2év hűséget a mobilnetre,amiért havi 1000ft-ot fizetek fix összegek és nincs túlforgalmazási díjam.
2011. jún. 26. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!