Valaki nem tud esetleg Iphone témát Nokia telefonra?
Figyelt kérdés
C7-esem van és nagyon zsír lenne hozzá egy iphone-os téma. Már találtam egy oldalon, de sajnos szignóznom kéne hozzá. És nem értek hozzá, nekem az magas. Valaki nem tud olyat, amit nem kell?2011. jún. 26. 00:15
1/9 anonim válasza:
"Nem játszom ezen a zongorán olyan jól, mint szeretném. De csak magam okolhatom, mivel nem gyakoroltam eleget" (büszkeség és balítélet)
Vagyis: ha valamit nem tudsz, tanuld meg, nem olyan bonyolult.
2/9 A kérdező kommentje:
Próbáltam, kb. 1 napot töltöttem vele. De tényleg nagyon hülye vagyok hozzá. Fórumokat olvasgattam, de az se derült ki számomra világosan, hogy az én telefonomra milyen program való,ami előállítja a cer és key fájlt vagy hogyha kérem valamilyen oldalon imei szám alapján, akkor azt hova tegyem a telefonon belül.
2011. jún. 26. 00:42
3/9 anonim válasza:
add el és vegyél egy iPhone-t :D
4/9 anonim válasza:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KI NE ADD AZ IMEI SZÁMODAT O.o !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5/9 A kérdező kommentje:
miért ne???
2011. jún. 26. 01:17
6/9 A kérdező kommentje:
Aki azt javasolta, hogy vegyek ájfónt annak üzenem, hogy nem köszi:D Nokiát nagyon szeretem. Szebb külsőre+sokkal könnyebb rá mindenfélét találni. Az ájfónnak egyedül a menüje tetszik. De ez meg megoldható lenne ezzel a faja kis témával.
2011. jún. 26. 01:19
7/9 anonim válasza:
Ne add ki az Imei számodat semmiképpen hisz akárki visszaélhet vele!! Főleg ha valami szar oldalon vagy! Inkább felejtsd el az ájjfon témát! Amugy az ájjfon nagyon nagy szar!
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!