Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem jó a Facebook a...

Miért nem jó a Facebook a T-mobilos Samsung chanel telefonomon?

Figyelt kérdés
2011. jún. 25. 18:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Valószínüleg nincs aktiválva a net csomagod, vagy nem megfelelőek a net beállítások.

Mindkettőn segítenek a 1430 vagy domino esetén a 1777-es számon!

2011. jún. 25. 18:25
 2/6 A kérdező kommentje:
És most ha felhívom őket mit kell hogy mondjak? 13L vagyok
2011. jún. 25. 18:28
 3/6 anonim ***** válasza:
azt hogy aktiválják a netstart csomagodat, bár azt nem tudom hogy így aktiválni is fogják, lehet be kell menni a tpontba
2011. jún. 25. 19:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát most van egy olyan hogy a Google bejön, más nem! Mindig azt írja ki hogy "sikertelen kérés" Viszont a Google az bejön rajt.. Ilyenkor mi van?
2011. jún. 25. 20:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha a google bejön net csomagod aktív,1777(esetleg1430)számon kellene kérni egy net beállítást amit sms-ben küldenek majd készülékedre.

De kérés sikertelen rendszerüzenet legtöbbször a nem megfelelő cím beírásakor jelenkezik.

0.facebook.com címmel próbáltad?

Ha nem sikerül ajánlanám hogy menj be egy T-s üzletbe és beállítják-megmutatják neked, nem feltétlenül kell felnőtt hozzá mert nem olyan ügyintézés amihez szükséges lenn.

2011. jún. 26. 10:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :-) Sikerült már, csak most annyi van hogy a 0facebookrol átírányít a fizetősre, van a telefonomon pénz, így szerintem szedi le... Mert átírányít a m.facebookra (Vagy valami ilyesmi)
2011. jún. 26. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!