Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mik a tapasztalataitok vagy...

Mik a tapasztalataitok vagy mit gondoltok a Samsung S5260 Star II-ről?

Figyelt kérdés

[link]

Néztem még egy árban ezzel Vodafone okostelefonokat is, de azok gagyinak tűnnek.

2011. jún. 25. 15:24
 1/4 A kérdező kommentje:
És egyébként nincsenek nagy elvárásaim. Ezt az is jól mutatja, hogy a kis SE W302-met már lassan 2 éve nyüstölöm. :D
2011. jún. 25. 15:25
 2/4 anonim válasza:
Jó csak a Vodafonos telefonnak böngészője nemjó benne más minden zsír.
2011. jún. 27. 21:34
 3/4 anonim válasza:

Nekem is Star II van, fehér színben és : szerelem volt első látásra :D

Barátomnak Sony X8 van(5éve van egy sony K660i-m, ism azt akartam mert már ideje volt lecserélni), azt akartam először , de rájöttem hogy én nem tudnám kihasználni, és valahogy nekem nem jött be az android, nem tudok vele mit kezdeni - szép és jó, de nem nekem. Nem voltak nagy elvárásaim, és nem akartam sokat költeni se. Minden benne van amire szükségem van. Gyors, jó és nagyon szép, fehérben igazi női teló.

2011. júl. 2. 20:02
 4/4 volvo75 válasza:
Nekem is ilyen telóm van én is csak jót tudok mondani róla...wifi-t jól kitudom használni emelett már az angry birds is fut rajta és sok egyéb játék is használható:D csak egy memória kari szükséges :D
2011. aug. 29. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!