Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miben jobb egy Androidos telefon?

Miben jobb egy Androidos telefon?

Figyelt kérdés

Miben jobb, mint a nem androidos társai? Csak a közösségi oldalak elérése meg ilyenek?

Mert azt értem, hogy a Google op.rendszere telefonra, meg hogy meg kell felelni néhány feltételnek, hogy lehessen androidos egy teló.

De mégis miért jó az?

2011. jún. 25. 09:07
 1/10 anonim ***** válasza:
A lényege, hogy mintha egy "számítógép" lenne. programokat tölthetsz rá amivel a saját izlésedre tudod formálni. A készülékben van egy market alkalmazás amibe belépve a programok ezrei várnak rád, nagy része ingyenes, szinte bármire amire szükséged van letudod tölteni és "megtanítani" a telefonnak. Sokan használják ezáltál a telefont sportolásra is vagy bármire mert az ember bármihez megtalálja a megfeleő programot. Videólejtszó, zenelejátszók, stb. Egy másik telefonban ami nem androidos erre nincs lehetőség, ha nem tetszik mondjuk a zenelejátszója nem tudsz 10 másodperc alatt egy másikat leszedned marad ami van.
2011. jún. 25. 09:47
 2/10 A kérdező kommentje:

Naa, az teljesen jó :D

Köszi a válaszod! :)

Esetleg még egy kérdésben tudnál segíteni?

Mindenhol ezt a "főzött ROM"-ot olvasom, de nem teljesen értem, mit takar, és neten sem találok hozzá magyarázatot.

Ezt röviden el tudnád magyarázni nekem? :)

2011. jún. 25. 10:00
 3/10 anonim válasza:
11%
A Symbian-on is több mint százezer alkalmazás van és ott minden ingyenes. Az Android inkább a szőkenőknek van.
2011. jún. 25. 10:13
 4/10 anonim ***** válasza:

Utolsó ha csendbe maradtál volna okosabb maradtál volna. A symbian egy lassú és elavult oprendszer, senki nem foglalkozik vele frissítés és programok terén sem. Max a 3mal. Kérdező ha ezt nem hiszed, olvasd a fórumot ember nincs aki a symbian mellett kiállna. Mindenki szídja az egészet ugy ahogy van.

A főzött a rom egy nem hivatalosan kiadott oprendszer verzió az adott készülékre. Általában gyorsabbak, kivannak belőlűk véve a gyáriszoftverbe teljesen feleslegesen belerakott dolgok. Ha példul valaki vesz egy x8at arra hivatalosan nincsen csak android 2.1es viszont nem hívtalos főzött romban van 2.2 rá és 2.3 is.

2011. jún. 25. 10:34
 5/10 A kérdező kommentje:

Azt korábban én is olvastam, hogy a Symbian lassú, bonyolult és nem működik normálisan érintőképernyős telókon.

Jaaa, akkor már értem. :D De ettől a garancia még megmarad, ugye?

Köszönöm ismét a segítséged! :))

2011. jún. 25. 10:55
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha teszel ra fozott romot elmegy a garancia ha ugy viszed vissza baj eseten. De vissza lehet ra tenni az eredeti romot, s akkor visszaviheted es a garancia megmarad.

jah es kedves:

Ez a válasz 17%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:13

Te beteg v a symbian-nak csak kb 10-20 alkalmazasa van mar...

Honnan 100ezer pff..

2011. jún. 25. 11:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen, mielőtt beviszed vissza állítsz mindent az eredetire és így nem ugrik a gari se.
2011. jún. 25. 11:23
 8/10 A kérdező kommentje:

Hát akkor nem hiszem, hogy főzött ROM fog a telóra kerülni. :)

Vagy azzal sokkal jobban járok? Vodafone 845-ről van szó.

Állítólag sz*r telefon, tényleg így van?

2011. jún. 25. 11:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Eléggé. Mondjuk egy főzött rom sokat dob rajta, de akkor is gyenge telefon. Szerintem keress egy másik telefont.
2011. jún. 25. 11:57
 10/10 anonim ***** válasza:

A nokia fanok elhúzhatnak innen, a tisztelt kérdező nem kíváncsi a b*zi symbianra ;)

A vodafone 845-öt a helyedben nem venném meg, látszatra jó telefon de huzamosabb használat után kiütköznek a hibái, inkább samsung galaxy mini, se xperia x10 mini pro vagy egy kicsit drágában ott van ugye a galaxy gio.Ezek azért drágábbak a vodafone 845-nél de hidd el megérik az árukat;)

2011. júl. 16. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!