Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont ajánlotok?

Milyen telefont ajánlotok?

Figyelt kérdés

Samsungot nem akarok, mert arról nem sok jót hallottam. Most nokia 5210 supernovám van. Szeretem meg minden de jó lenne egy új. Olyat mondjatok, ami nektek bevált, vagy sok jót hallottatok róla. Aminek elég egyszerű a kezelése, jól néz ki maga a telefon, stb. és nem túl drága. Nem muszály hogy hiperszuper új érintőképernyős legyen, mert azok elég hamar tönkre mennek, de ha van jó érintős az is jöhet.

Ja és még fontos hogy szép képet csináljon. Szóval köszi Ł

2011. jún. 24. 23:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Sony Ericsson Xperia X8!! ZTE-t ne vegyél mert pár hónap és a szervízből köszön vissza!
2011. jún. 24. 23:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok nem lehet hogy elírtad : Nokia 5210 Supernova?? Nem inkább Nokia 7210 Supernova??
2011. jún. 25. 00:00
 3/7 A kérdező kommentje:
bocsi félregépeltem. De az az amire gondolsz. jó telefon meg minden csak néha már nagyon lassú és tök karcos is mindenhol.
2011. jún. 25. 00:09
 4/7 anonim ***** válasza:

A Samsungokkal semmi baj nincs, a HTC-k mellett a legjobbak a piacon most. És nyugodtan vegyél érintőst, de csakis oprendszerest. Nokiából csak gombost vegyél, ha érintős kell, felejtsd el.

A ZTE-nek is csak a legelső szériája volt hibás, és bár én akkor vettem, 7 hónapja megvan, és semmi baja nincs. Ha 40 ezred van rá, az a legjobb vétel.

Mellesleg egy árkategóriát írhattál volna, hogy milyet akarsz.

2011. jún. 25. 00:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát sztem egy 30ezrem lenne rá. Ja és t-mobilos vok, de anyámék tudnak venni telenorost is.majd amelyiknél jobbat találok. De lehet függetlent veszek inkább..
2011. jún. 25. 00:22
 6/7 anonim ***** válasza:
első vagyok (megint) ha T-Mobilos vagy és kb 30k szánsz rá akkor a legjobb választás a Sony Ericsson Xperia X8!! Nem vicc 32k a ZTE most 40k de sztem nem éri meg... Érintőset vegyél, ne Nokiat és mindenképpen OP rendszerest, és ha 30.000 akkor Sony Ericsson Xperia X8!!! :D
2011. jún. 25. 00:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :D
2011. jún. 25. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!