Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a hiba? Csengőhang letöltés...

Mi a hiba? Csengőhang letöltés iPhonera

Figyelt kérdés
Az itt [link] olvasható műveletet végigcsinálom, hogy az iPhone-omra csengőhangot csináljak, a végén szinkronizálom, és mikor elkészül, nem találom a csengőhangok között. mi lehet a probléma?
2011. jún. 24. 21:47
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Mi lehet a probléma?? Az a probléma, hogy iPhone-od van!!
2011. jún. 24. 21:52
 2/8 anonim ***** válasza:

most mit bunkózol "kedves" első??ettől szebb a napod? az vesz iphonet aki akar.hihetetlen h segítség nem csak egy belerúgás telik tőled...

Kedves Kérdező!

nézd meg h amikor felcsatlakoztatod a telót a teló beállításainál lehet h nincs bekapcsolva h a ringtonesokat is syncelje.

2011. jún. 24. 21:58
 3/8 A kérdező kommentje:

Kedves első! Az hogy neked nem futja iPhone-ra a magánügyed, én magasról szarok rá.

Kedves második! Azt kipipáltam, és csak a csengőhangokat szinkronizáltam...

2011. jún. 24. 22:00
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
első vagyok nekem is "fussa" iPhonra, sőt, meg is fordult a fejemben, hogy megveszem, de nem estem bele ebbe az átverésbe!
2011. jún. 24. 22:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát akkor te egy szerencsés és okos embernek mondhatod magad. Ellentétbe velem, aki vettem iPhone-t és szeretem
2011. jún. 24. 22:10
 6/8 anonim ***** válasza:

átverés?:D szánalmas vagy, erre mást nem lehet írni. bakker ha nem tetszik akkor mit haragszol rá? a nudlira is haragszol ha nem ízlik?nem érzed h kicsit fura ha vki keresgéli az iphonos hireket csak h beleirhassa h fos? de a szép h úgy látszik neked ennyi is elég a boldogsághoz.

meg persze telik rá...

KEdves KÉrdező!

Holnap megnézem h milyen beállítások vannak még (ma már nem)

2011. jún. 24. 22:18
 7/8 anonim ***** válasza:
hát Te hülye vagy az új kérdésekre felelek és mivel max 1 hónapja regiztem ide ezért sokra nem is tudtam még válaszolni de csakis kizárólag új kérdésekre válaszolok mobil kategóriában!!! ha tudok segítek... de mivel imádom az Androidos telefonomat (és volt szerencsém kipróbálni az Apple "nagyon-nagy" telefonját) ezért nem szeretem a szifont! UI: Eddig két szifonos kérdésre válaszoltam!!
2011. jún. 24. 22:29
 8/8 anonim ***** válasza:

tévedés. nem válaszoltál. beugattál. nagyon nem ugyanaz.

mit vagy meglepődve az ellenséges hangnemen? itt egyik iphone-os sem fikázta le a te kütyüdet, neked meg ennyi a maximum amit fel tudsz mutatni.

azt hiszed csak te láttál már androidos telefont? én anno SGS akartam venni, rengeteg fórumot, tesztem olvastam végig, jártam megtapizni boltokba míg úgy döntöttem h nem kell androidos telefon.és igenis ciki h anonim fikázgatsz.

2011. jún. 24. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!