Mi a hiba? Csengőhang letöltés iPhonera

most mit bunkózol "kedves" első??ettől szebb a napod? az vesz iphonet aki akar.hihetetlen h segítség nem csak egy belerúgás telik tőled...
Kedves Kérdező!
nézd meg h amikor felcsatlakoztatod a telót a teló beállításainál lehet h nincs bekapcsolva h a ringtonesokat is syncelje.
Kedves első! Az hogy neked nem futja iPhone-ra a magánügyed, én magasról szarok rá.
Kedves második! Azt kipipáltam, és csak a csengőhangokat szinkronizáltam...

átverés?:D szánalmas vagy, erre mást nem lehet írni. bakker ha nem tetszik akkor mit haragszol rá? a nudlira is haragszol ha nem ízlik?nem érzed h kicsit fura ha vki keresgéli az iphonos hireket csak h beleirhassa h fos? de a szép h úgy látszik neked ennyi is elég a boldogsághoz.
meg persze telik rá...
KEdves KÉrdező!
Holnap megnézem h milyen beállítások vannak még (ma már nem)

tévedés. nem válaszoltál. beugattál. nagyon nem ugyanaz.
mit vagy meglepődve az ellenséges hangnemen? itt egyik iphone-os sem fikázta le a te kütyüdet, neked meg ennyi a maximum amit fel tudsz mutatni.
azt hiszed csak te láttál már androidos telefont? én anno SGS akartam venni, rengeteg fórumot, tesztem olvastam végig, jártam megtapizni boltokba míg úgy döntöttem h nem kell androidos telefon.és igenis ciki h anonim fikázgatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!